CityVisionMagazine

De Craciun, daruieste surprize celor dragi alaturi de ParkLake

In luna decembrie ParkLake a pregatit un program special. Vino si descopera ateliere si spectacole inedite pentru cei mici, surprize pentru cei dragi, carduri cadou pentru sesiuni de shopping de neuitat si multe altele.

Christmas Gift Card – cea mai inspirata alegere de sarbatori

Cele mai inspirate idei de cadouri le gasesti la ParkLake, astfel incat sa poti sa te bucuri de perioada sarbatorilor! Scapa de grija cadourilor si ofera-le celor dragi exact ceea ce isi doresc cu Christmas Gift Card. Alege unul dintre cardurile in valoare de 100 RON, 300 RON sau 500 RON, disponibile la biroul de informatii din ParkLake, si mergi la sigur cu Christmas Gift Card!

Craciun de Poveste in ParkLake

In perioada 16-23 Decembrie, ParkLake se transforma in atelierul lui Mos Craciun. Vino alaturi de cei mici zilnic, in intervalul 16:00-20:00, in Main Square, sa iei parte la Ateliere Lego, Ateliere de Creatie, Ateliere de Fulgi de Nea, Spectacol de teatru muzical in minunata lume ”Frozen”, Spectacol cor ”Cor cu Dor”,  Atelier de Origami si multe alte surprize. Descopera programul complet si mai multe detalii pe www.parklake.ro si pe Facebook ParkLake.

Iar cum Craciunul nu poate exista fara cel care imparte cadouri tuturor copiilor, mici sau mari, timp de noua zile, Mos Craciun te asteapta in ParkLake sa iti asculte dorintele si sa te cunoasca. Vino pe 16, 19, 20, 21, 22 si 23 Decembrie in intervalul 16:00-20:00, pe 17 si 18 Decembrie in intervalul 14:00-18:00, iar pe 24 Decembrie de la 13:00-17:00 sa te intalnesti cu Mos Craciun!

Indeplineste si tu o dorinta!

De peste 30 de ani, HOSPICE Casa Sperantei ofera, neconditionat si gratuit, servicii de ingrijire paliativa pacientilor care sufera de boli incurabile. Anul acesta, alatura-te campaniei ”Indeplineste si tu o dorinta”, sustinuta de ParkLake, si ofera-i o bucurie unei persoane care are nevoie de tine.

In perioada 16-23 Decembrie, ParkLake, alaturi de HOSPICE Casa Sperantei, te invita la stand-ul dedicat din centrul comercial, unde poti castiga numeroase premii si, in acelasi timp, poti indeplini o dorinta printr-o donatie de doar 30 de RON.

Banii stransi la finalul campaniei se vor transforma in servicii medicale oferite la standarde profesionale si umane inalte — zile de internare, sesiuni de ingrijire la domiciliu, interventii in policlinica — pentru pacientii cu boli incurabile aflati in grija HOSPICE Casa Sperantei.

Anul acesta, De Craciun, daruieste surprize celor dragi alaturi de ParkLake!