CityVisionMagazine

Victoria’s Secret lanseaza un nou parfum in editie limitata

Luna decembrie reprezintă un motiv de sărbătoare din toate punctele de vedere. E momentul când ajungem la finalul unui an plin de provocări, distracții și amintiri ce vor dura o viață. E clipa când fiecare dintre noi ar trebui să fie recunoscătoare pentru ceea ce a reușit să realizeze în anul care aproape a trecut, dar și să-și reîncarce energia pentru ceea ce va urma.

Astfel, pe fondul festiv al acestui sezon, Victoria’s Secret a conceput un parfum care să înglobeze toate motivele de sărbătoare enumerate mai sus, și anume, Bombshell Celebration.

Un parfum în ediție limitată care poate fi definit drept o combinație dintre spuma fină a unei șampanii Rosé îmbinată cu efervescență subtilă a bujorului, ce adaugă note fine florale. Mai mult, printre ingrediente se regăsesc și molidul albastru și lemnul de santal, ce prin opoziția aromelor, creează accentul unic de Winter Woods, oferind parfumului un caracter curat.

„Când am creat acest parfum, am vrut să surprind farmecul și entuziasmul sezonului sărbătorilor. M-am gândit imediat la șampania Rosé — unde îmi place totul despre ea, de la culoare și strălucire până la felul în care te transpune într-o stare festivă. Nuanța sa de fard este fină și feminină, și efervescența sa conferă o strălucire contrastantă și un aer de emoție. Acest contrast răsună în întregul parfum: notele florale curate și notele lemnoase senzuale creează o strălucire radiantă.” – Nathalie Benareau, maestru parfumier.

În acest sezon, viața este doar despre a celebra, fiind timpul ca și tu să strălucești, cu ajutorul parfumului Bombshell Celebration. Descoperă parfumul în magazinele Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și Afi Cotroceni sau online pe www.victoriassecret.ro.