CityVisionMagazine

Domeniile Ostrov, petrecere cu fast la final de 2022. Smiley, Juno și Delia au întreținut atmosfera

Noiembrie a fost o lună plină de surprize la Domeniile Ostrov! După culesul strugurilor din luna septembrie și petrecerea câmpenească direct în vie, cu invitați de seamă, Domeniile Ostrov a organizat o petrecere de sfârșit de an pentru iubitorii de vin.

Iubitorii de vin și-au dat întâlnire la petrecerea organizată de Domeniile Ostrov

Sfârșitul de an a venit cu o super petrecere pentru toți iubitorii de vin. Domeniile Ostrov a organizat o petrecere la Restaurantul Tuya, acolo unde au luat parte zeci de invitați, printre care amintim: Alina Pușcău, Speak și Ștefania, Giulia Anghelescu, Mihai Bendeac și mulți alții. Decorul  a fost unul tematic: vin, viță-de-vie, struguri, toamnă și atracția principală, turnul din pahare de vin, element care a completat întregul cadru.

În decorul superb, organizat de Domeniile Ostrov, s-a aflat o piramidă din pahare de vin NAIADA rose, cu un decor floral în culori de alb, roșu și roz.  Intrarea a fost amenajată pe aceeași temă tomnatică, în plus încă de la intrare puteai observa scris cu litere volumetrice luminoase DOMENIILE OSTROV, o surpriză plăcută pentru invitați dar și un loc perfect pentru fotografii.

O altă atracție a fost reprezentată de show-ul spectaculos pe care l-au făcut barmanii cu băuturile invitaților. Cocktailurile pe bază de vin erau însoțite de un mic show de baloane și fum. Iar pentru adevărați cunoscători și băutori de vinuri, somelierul Daniel Zottu a recomandat și explicat fiecare tip de vin de la Domeniile Ostrov.

Vinul de Ostrov, vinul preferat al vedetelor

 La eveniment au participat de la influenceri cunoscuți, până la marile vedete iubite de toată lumea: actori, comedianți, cântăreți, designeri, oameni de radio, fotomodele dar și sportivi. Printre vedetele prezente la petrecere se numără și cântăreața Ruby, care a ales să poarte o rochie de prințesă roz, cu care a impresionat pe toată lumea de la petrecere. De asemenea, la eveniment au participat influenceri precum: Sebastian Coțofană, Cazacu, Irisha, Larisa Udilă, Marisa Paloma, Mihai Morar, Monica Munteanu, Speak, Andrei Stoica, Nicoleta Nucă, Alina Pușcău, Sensy, Alex Ghiduș, Răzvan Popescu, Andra Ghinea, Carmen Grebenișan, Giulia, Codin Maticiuc și mulți alții.

Concertul evenimentului  

În prima seară a evenimentului atmosfera a fost întreținut de Smiley care a cântat cele mai cunscute piese ale sale. Pe scenă, la un moment dat, a apărut și Juno, artistul alături de care Smiley a lansat „Scumpă foc”, hit care a cucerit topurile vara aceasta.

În a doua seară a evenimentului pe scenă a urcat Delia. Prezența sa electrizantă i-a pus în mișcare pe cei prezenți la eveniment.