CityVisionMagazine

Unde găsești cele mai inspirate cadouri de Crăciun?

       Pe locuri, fiți gata, start! E vremea cumpărăturilor de Crăciun! Doar câteva zile ne mai despart de marea sărbătoare a Crăciunului, iar Moșul cel darnic are o listă lungă de dorințe de îndeplinit.

          În fiecare an, în această perioadă, una dintre preocupările noastre este să alegem cadouri originale și cât mai inspirate, pe care să le oferim persoanelor dragi nouă, familiei și prietenilor. Însă, stai așa! Alegerea unui cadou nu este întotdeauna ușoară. De multe ori, rămânem fără idei și riscăm să apelăm la soluții rapide, de moment, și să cumpărăm cadouri nepotrivite, care, ulterior, se dovedesc a fi inutile și nu aduc bucurie. Și chiar nu îți dorești să dezamăgești pe nimeni, nu-i așa? E atât de plăcut să vezi cadourile de sub brad… și, mai ales, bucuria celor ce le primesc.

       Vine Moș Crăciun, dar încă nu știi ce cadouri să faci?

         Nu-ți face griji! Specialiștii El STUDIO se vor transforma în ajutoarele Moșului și îți vor oferi multe idei utile pentru a-i surprinde și a-i face fericiți pe cei dragi. Pentru că… un cadou este mai mult decât un obiect frumos ambalat, numai bun de dăruit. Un cadou este o ocazie specială de a elimina distanțele, de a reuni familiile și oamenii de pretutindeni… de a le aduce bucurie în suflet și pe chip, de a le arăta afecțiune și iubire.

        De aceea, la EL STUDIO vei găsi câteva dintre numeroasele idei de cadouri pentru femei, dar și pentru bărbați, pe care să le oferi de Crăciun, iar dacă ne vei vizita la salon, vei vedea că putem crea multe altele, după dorințele și bugetul tău.

Cosmetice naturale pentru femei dedicate îngrijirii feței, corpului și părului

         Printre cele mai apreciate și utile cadouri de oferit cu ocazia Crăciunului, sunt cosmeticele naturale. La El STUDIO Beauty Shop din Sos. Titulescu nr. 14 vei găsi diferite game de produse professionale: cosmetice pentru curățare și îngrijire facială, tratamente complete de îngrijire a corporală, măști, șampoane și balsamuri pentru toate tipurile de păr. Un alt aspect important este că poți fi ajutat în magazin de către un beauty adviser care îți poate face și  ție diagnoza tenului și a scalpului. Astfel, poți alege produse cosmetice individuale, pentru a crea seturi personalizate.

          Pentru persoanele dragi pasionate de wellness poți alege să le oferi un răsfăț pe bază de scruburi pentru îngrijirea și curățarea zilnică a pielii, dar și vouchere cu acces la pachete de înfrumusețare capabile să revitalizeze și să revigoreze pielea, purificând-o în profunzime.

        În plus, pentru a face Crăciunul și mai magic, de ce să nu optezi pentru cadouri de frumusețe prietenoase cu mediul? Deci, pe lângă faptul că le faci bine celor care primesc cadoul tău, vei avea grijă de planetă. De aceea, poate fi foarte înțelept și responsabil să oferi produse ecologice, cruelty free și vegane.

          Am putea recomanda un exfoliant pentru corp împreună cu o spumă de baie hidratantă 100% organică și o cremă de corp sau un kit de produse cosmetice pentru îngrijirea mâinilor, combinat cu un balsam de buze. Și astfel, să avem grijă de părțile cele mai delicate ale corpului nostru și cele mai expuse frigului.

Produse cosmetice pentru bărbați

       Și pentru el, ce cadou te-ai gândit să-i pregătești? Te-ai săturat de șosete și cravate? Îngrijirea corpului este importantă nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați și, cu siguranță, produsele profesionale pentru îngrijirea părului, bărbii și cele pentru bărbierit (creme și uleiuri de ras, geluri și balsamuri) vor fi foarte apreciate.

       Așadar, nu uita, pentru toate dorințele există un singur loc: El Studio Beauty Shop din Titulescu! Acolo găsești produse de îngrijire și înfrumusețare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, toate de la branduri renumite (BRUNO VASSARI, BALMAIN, SEB MAN, KERASTASE, MAROCCANOIL, L`OREAL PROFESSIONNEL,  WELLA, SP, NIOXIN, LONDA, ACADEMIE, MELKIOR).

       Pe lângă produsele de îngrijire, vei găsi și multe accesorii pentru înfrumusețare precum extensii, accesorii pentru păr și multe altele.

Grăbește-te! Spiridușii EL STUDIO au multe dorințe de îndeplinit și mai ales pe a ta!