CityVisionMagazine

Editura CUANTIC promovează autorii români

În luna decembrie, Editura CUANTIC lansează 2 cărți scrise de filosoful și profesorul George Colang: Când este o femeie frumoasă? și Când iubim cu adevărat? Minciuni, săgeți, apori.

Cele 2 cărți, apărute în condiții grafice de calitate și cu coperți cartonate beneficiază de un concept grafic plin de inspirație semnat de Silvia Olteanu. Lansarea lor oficială va avea loc la Târgul de carte Gaudeamus sâmbătă, 10 decembrie, la ora 18.00.

Autorul îi va avea alături pe profesorul universitar  Dr. Dumitru Borțun, pe jurnalista  și traducătoarea Dana Macsim și pe editorul Hadrian Mateescu.

Despre conținutul cărților

Când este o femeie frumoasă?

o   Aşadar, când este o femeie frumoasă?  Nu este tocmai atunci când nu ţine morţiş să se perfecţioneze pentru o lume ce oricum o falsifică? Oglinda în care se scaldă este doar un pretext pentru imperfecţiunile pe care le ascunde cu ardoare.

·       O femeie este puternică atunci când lumea ei arată ca o oglindă; atunci când reuşeşte să-şi ascundă însăşi slăbiciunile, doar pentru a erupe în golul care o desparte de peronul concret al vieţii sale.

·       O femeie frumoasă nu aşteaptă niciodată în gară.

·       O femeie frumoasă nu-şi ascunde cu ardoare imperfecţiunile. Dimpotrivă, face haz de necaz.

·       O femeie este frumoasă atunci când este vulnerabilă, căci puterea ei derivă tocmai din această nebuloasă ascunsă bărbaţilor.

·       O femeie este frumoasă atunci când zâmbeşte ca o lacrimă, dar şi invers.

·       O femeie este frumoasă atunci când erupe cu naturaleţea ei.

·       O femeie este frumoasă atunci când se joacă cu cuvintele la fel cum se joacă şi cu sufletele celor din jurul ei.

·       O femeie frumoasă, pentru cei din jurul ei, o să fie mereu rea!

·       O femeie este frumoasă atunci când dansează ca o sirenă, când se pliază genuin în raza muzicii. Când se identifică cu muzica.

·       O femeie este frumoasă atunci când ştie ce vrea, chiar dacă nu ştie.

·       O femeie este frumoasă atunci când se luptă ca o leoaică.

·       O leoaică este frumoasă când vânează pentru leul ei.

Şi nu în ultimul rând, o femeie este frumoasă atunci când ştie să fie frumoasă!