CityVisionMagazine

LET’S PUFFER! Mai mult decât o jachetă

Parcă se aude Michael Buble în timp ce cântă Baby It’s Cold Outside, așa e? Iar dacă-i frig, hai să vorbim despre outwear în anotimpul rece și provocările stilistice prin care treci. Ți-ai creat un outfit super cool dar parcă îți este și teamă să pui haina pe tine pentru că știi că își va pierde farmecul. Atunci introdu în garderoba ta acel item care este mereu unul statement, versatil, din materiale calitative, cu design minimalist, și are o funcționalitate ridicată.

Jacheta puffer, un item incredibil care te protejează termic și este și extrem de cool, dar și foarte ușor de integrat în diverse ținute.

Poate vrei să achiziționezi prima ta jachetă puffer, sau poate vrei să adaugi una nouă și să dai un refresh în garderoba ta. Indiferent de motivație, odată ce ai decis că îți dorești o jachetă puffer, următorul pas este să găsești acea jachetă în care te simți grozav. Este călduroasă, are design-ul potrivit pentru silueta ta și îți completează aproape orice outfit.

Cum îți sună Calvin Klein? Cu siguranță cunoști brand-ul pentru perechile de jeans pe care le cumperi constant sau piesele de lenjerie. Însă vei găsi și o gamă variată de jachete puffer, care îți vor da acea senzație de warm & fuzzy.  

Fashion forward style made more responsibly.

Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, găsești cel puțin o variantă eco-friendly, realizată din materiale 100% reciclate. Mai mult, au și modele unisex. O jachetă puffer oversized, culoare gri industrial, cu detalii subtile de brand. Se potrivește cu o rochie casual, o pereche de jeans sau de sweats, sau practic orice altă combinație te inspiră pentru un look cool, într-o zi friguroasă.

Poți opta pentru o variantă tip palton, monocromatică – alb sau negru, de asemenea din materiale 100% reciclate, sau pentru o jachetă puffer cu o curea sport, care are și caracteristica soft touch. Dacă nu îți dorești modele fit, atunci go wild cu cele oversized, disponibile în mai multe lungimi, cu un design specific brand-ului, într-o cromatică basic.

Joacă-te și experimentează diferite lungimi, culori, forme, texturi. Ieși din zona de confort și încearcă noi stiluri Calvin Klein.

Descoperă toate produsele CALVIN KLEIN în magazinele Calvin Klein din București Mall, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța