CityVisionMagazine

Ai parte de o iarnă cu stil alături de Levi’s

Iarna reprezintă o adevărată provocare din punct de vedere stilistic. Un moment când experimentarea devine laitmotiv pentru a atinge un nivel înalt de confort și stil în ceea ce privește ținutele. Levi’s creează din acest moment o oportunitate și vine în ajutorul fiecăruia dintre noi cu soluții vestimentare ce îmbină tendințele actuale cu funcționalitatea. Descoperă în paragrafele următoare câteva dintre articolele care sunt must-have pentru acest sezon.

Jachete Sherpa

În 2022, căldura e la modă. Lucru care a făcut foarte popular overlayering-ul – adică acțiunea coordonată prin care suprapui mai multe straturi de haine, pentru a-ți oferi un aspect cool și o protecție garantată împotriva frigului.

În cea mai recentă colecție dedicată îmbrăcăminții de exterior, Levi’s oferă o varietate de jachete ce jonglează cu sherpa – un material menit să arate și să te facă să te simți bine. Warm Baby Bubble Trucker și Retro Sherpa Trucker sunt jachetele care acaparează atenția în materie de modă feminină. Gulerele voluminoase și călduroase alături de croiala lejeră pe corp fac din aceste piese niște item-uri care în mod clar vor oferi complexitate ținutelor.

Când vine vorba de modă masculină, ne-au atras atenția jachetele Lakeside Mock Neck și Type 4 Sherpa Trucker. Articole care ilustrează perfect modul în care Levi’s reușește să „împrumute” culorile naturii din acest anotimp, oferindu-le un sens cu totul nou. Mai mult, acest caracter de reinventare se resimte în croiala hainelor – de la un fit tight în zona umerilor și a taliei, până la aspectul lejer din zona brațelor și a pieptului. În acest sens, cele 2 jachete sunt ideale pentru outfit-urile oversized, stratificate și effortless.

Puffers

Păstrând linia unei funcționalități ridicate, Levi’s aduce în prim-plan și opțiuni mai stylish pentru serile în oraș. Gecile Luna Core vor cuceri cu siguranță iubitoarele de modă prin lungimi și culori variate. Acestea asigură un caracter divers ce poate fi de folos în tot felul de contexte.

La polul opus, bărbații pot opta fie pentru o geacă Telegraph Hood sau Parka, în funcție de lungimea și protecția pe care doresc să o aibă. În ambele cazuri, Levi’s a folosit puf de calitate superioară în procesul de realizare, oferind o izolare completă împotriva frigului.

Beanies

Nu în ultimul rând, accesoriile sunt și vor fi mereu o necesitate, fiind cele care pot oferi o notă în plus de stil și un aspect complet schimbat întregii ținute. Iarna anului 2022 este doar despre beanies. Texturi diferite, culori diverse și fit-uri care mai de care unice. De exemplu, nu îți fie teamă să optezi pentru un beanie roșu aprins într-un outfit monocrom. Sezonul acesta este doar despre experimentare!

Articolele prezentate mai sus reprezintă doar o parte din colecția de îmbrăcăminte pentru exterior a acestui sezon. Vizitează www.levis.com și descoperă noile tale articole vestimentare preferate!