CityVisionMagazine

Marks & Spencer – Christmas 22 Homeware Collection

Crăciunul acesta, Marks & Spencer aduce atmosfera magică a sărbătorilor cu o colecție de accesorii și decorațiuni pentru casă. O serie de texturi, culori și imprimeuri care oferă o notă de eleganță și creează un aer de poveste specific acestui sezon.

Printre momentele de pregătire și agitație, clipele de relaxare nu ar trebui să lipsească din listă, iar pernele și pilotele din această colecție sunt definiția confortului și stilului datorită materialelor moi, precum lână, catifea și blană artificială, ale căror design cu broderii vesele și elegante oferă o notă cozy și jucăușă, care te îndeamnă la momente de odihnă și răsfăț.

Noua colecție conține și gama de lenjerie de pat de Crăciun, lenjerie realizată din bumbac pur, care beneficiază de tehnologia StayNew™ pentru o culoare intensă și proaspătă, oferind dormitorului un aspect impecabil. Astfel, camera va căpăta aceeași magie precum restul casei, cu modele variate, precum Polul Nord sau renii de Crăciun.  În plus, întreaga gamă este realizată din bumbac provenit din surse responsabile.

Noile piese din colecție sunt disponibile în magazine și pe www.marksandspencer.com/ro