CityVisionMagazine

Pașaportul tău spre schimbare

      Periodic, femeile simt nevoia de a face o schimbare. O tunsoare, un parfum, o culoare, pe scurt: orice subliniază un moment de tranziție. Este inconștientul nostru care încearcă să aducă noutate în viața noastră. Totul depinde însă de cât de mult își dorește o femeie să se exprime, în fiecare etapă a vieții, cu un look diferit.

      Câte coafuri noi ai încercat în ultimul an? De câte ori ți-ai schimbat culoarea părului? Cu ce tipuri de vopsele ai experimentat? De câte ori ți-ai îndreptat părul în grabă, umed și fără să îl protejezi? Și de câte ori ai constatat că părul tău s-a degradat atât de mult încât a trebuit să mai tai niște centimetri buni din lungime? Prea multe întrebări, nu-i așa? Și peste toate, spune drept: cel mai mult te-a îngrijorat că a început să se rupă la fiecare pieptănat!

Există și o explicație!

      Da, este o legătură directă între tratamentele pe bază de căldură și tratamentele chimice aplicate părului și degradarea acestuia. Stai liniștită! Asta nu înseamnă că trebuie să te oprești din căutarea celor mai trendy stylinguri pentru părul tău, ca să nu îl degradezi mai departe. Trebuie doar să te preocupi de el, oferindu-i îngrijirile de reparare și protecție de care are nevoie pentru a face față standardelor tale înalte de styling și estetică.

Și pentru aceasta există Wella Professionals!

      74 % dintre femeile între 18 și 34 de ani care obișnuiesc să-și coloreze părul și să realizeze stylinguri complexe sunt îngrijorate de felul în care arată părul deteriorat și caută soluții de reparare profundă și anti-rupere. Și astfel, acestea devin cliente pentru tratamentele de bonding (anti-rupere).

      „Unul dintre eroii acestor tratamente se numește Wella Fusion Amino Refiller. Încă de la prima folosire, acesta conferă cu până la 95% mai multă rezistență împotriva ruperii părului. Este vorba despre un tratament lichid activat termic, infuzat cu ingrediente identice părului, pentru o rezistență mai mare la rupere. Atuul acestui tratament? Repară instantaneu și întinerește toate tipurile de păr. În plus, oferă părului suplețe și atingere de mătase! De altfel, părul blond va adora instant toate produsele din gama de îngrijire Wella Fusion., explică Antoaneta Stoican, Stilist Wella Professionals.

Cui se adresează această gamă?

      „Gama de îngrijire Wella Fusion este recomandată pentru oricine își dorește un ritual de îngrijire profundă, cu rezultate intense pentru a readuce părul la starea sa optimă.”, adaugă stilistul.

      Totodată, o altă caracteristică a gamei constă în faptul că prelungește efectele de reparare și protejează părul de o degradare ulterioară!

Recomandarea stilistului pentru utilizare acasă este Fusion regime.

De ce iubește hairstylistul acest produs?

      „Wella Fusion Refiller este creat pentru a face părul mai rezistent; acesta pătrunde în cortex, umplându-l cu aminoaciziUn aspect care face ca produsul să fie unul special.”, punctează Antoaneta Stoican.

De ce alege și iubește clienta acest produs?

      „Gama Wella Fusion Repair oferă cu până la 95% mai multă rezistență împotriva ruperii părului. Practic, această gamă îndeplinește dorințele și rezolvă problemele chiar și în cazul celor mai pretențioase cliente.”, precizează stilistul Wella Professionals.