CityVisionMagazine

Sărbătorile prind culoare și spun povești cu noua colecție OPI Jewel Be Bold

Roșu, verde, negru, auriu sau argintiu, indiferent de preferințe și alegeri, e vremea să-ți scoți arsenalul de bijuterii și să te pregătești pentru petrecerile tale de vacanță. Îndrăznește și optează pentru o petrecere cu stil și opulență made by OPI.

      Într-o atmosferă festivă, cu elemente decorative de lux, bijuterii supra-dimensionate, totul în acord perfect cu efervescența bulelor de șampanie, OPI dă startul sezonului de Sărbători 2022 și aduce în lumina reflectoarelor colecția Jewel Be Bold. O paletă de tonuri prețioase, ridicate la rang de bijuterie, ce provoacă la cele mai cool mixuri.

      Astfel, OPI te îndeamnă să accepți provocarea și să mixezi nuanțele de roșu (Rhinestone Red-y) cu cele de verde smarald (Decked to the Pines) ca să te bucuri de o explozie de auriu (Pop the Baubles) și argintiu roze (Merry & Ice), alături de alte 12 culori în ediție limitată, dar și 3 extra lacuri cu sclipici!

      Optează pentru un nou look accesorizat de accente metalizate, aurii și argintii și strălucește de sărbători. Colorează-ți unghiile în nuanțe futuristice de verde metalizat, strălucitor, și învăluie-le într-un ton festiv cu accente de vișiniu și purpuriu, trendul numărul 1 în culoare. Nu te opri aici, îndrăznește și mai mult! Purpuriul o cere: evidențiază-l cu un upgrade perlat, sidefat cu nuanțe de orhidee crem.

      Un strop de glitter? Desigur! Alege între auriu clasic cu accente argintii, roz aprins și negru cărbune. Și nu uita: cele mai bune bijuterii de purtat la petreceri de sărbători sunt asociate cu o femeie încrezătoare!

      Evidențiază-ți stilul și alege din cutia cu bijuterii OPI Jewel Be Boldnuanțele care ți se potrivesc mănușă:

      Îmbracă-te în cristale cu argintiu metallic sau alege să fii prințesa albastră a balului grație nuanței baby blue perlat.

       Spune povești și îmbracă seara de Crăciun festiv, cu nuanțe de turcoaz îndrăzneț strălucitor și redecorează bradul într-un verde metalic. Ești gata de petrecere? Nu uita să te învălui într-un roșu puternic și perlat și astfel să transmiți bucurie. Sau poate că vrei să atragi toate privirile, iar pentru asta ai nevoie de un fucsia bogat și strălucitor perfect completat de o manichiură ca o operă de artă într-o nuanță de roz puternic perlat.

      Ți-ai pus o dorință? Ce să fie oare? Să ningă peste tine cu un alb pur și strălucitor și frumusețea ta să se reflecteîntr-o oglindă de gheață cu irizații de roz pal strălucitor. Sssttt… e liniște în jur, iar câteva clinchete de clopoței într-un auriu metalic reușesc să dea serii o nuanță festivă. Peste toate, un cărămiziu sclipicios îndrăznește mai mult. Toastează în cinstea unui look extra cu glitter auriu și argintiu. E vremea! Un carusel de stări te învăluie și te aruncă în lupta pasională dintre un glitter negru cu sclipici și unul roz puternic.

Hei, trezește-te…! E seara cea mare, petrecerea stă să înceapă!

#OPIJewelBeBold #OPIHolidayCollection #Bling&BeMerry