CityVisionMagazine

Levi’s îți oferă inspirație în materie de ținute pentru sezonul rece

Sezonul rece este aici, iar acest lucru ne face pe fiecare dintre noi să ne regândim garderoba. În căutarea hainelor perfecte, care să îmbine confortabilul cu aspectul festiv, Levi’s revine în centrul atenție cu cea mai nouă colecție de haine. Descoperă cum această gamă variată de articole este perfectă atât pentru moda feminină, cât și pentru cea masculină.

Look feminin

Temperaturile scăzute reprezintă oportunitatea perfectă pentru iubitoarele de modă în ceea ce privește reinterpretarea stilul și experimentarea. De exemplu, aspectul tomnatic și rece este inspirație în materie de look-uri perfect integrate în context.

Astfel, Levi’s propune o serie de articole ce combină stilul clasic al acestui anotimp cu esteticul tip academia. O pereche de blugi Baggy Boot alături de o cămașă Maeve și o vestă Déjà vu alcătuiesc look-ul rebel care îmbină texturi, imprimeuri și e bazat pe overlayering. Acest outfit este ideal pentru zilele full la job, dar și după-amiezile de weekend petrecute alături de prieteni. Mai mult, combinația plăcută dintre nuanțele de maro și violet, detaliile subtile și croiala mulată pe siluetă vor atrage cu siguranță atenția asupra ta.

Look masculin

În ceea ce privește piesele bărbătești, Levi’s se concentrează asupra unui produs cheie care poate fi îmbinat într-o multitudine de stiluri, și anume, bluza cu gât. Folosită drept piesa de bază a unei ținute, poate fi ușor combinată cu o pereche de blugi Stay Loose Carpenter și paltonul Herringbone Club. Prin overlayering și a o alternanță plăcută de culori – nuanțe de maro, verde și albastru închis – este creat un look complet și complex, care se joacă cu fluiditatea articolelor vestimentare din punct de vedere stilistic.

Acestea sunt doar 2 opțiuni în materie de ținute pentru care poți opta în sezonul rece. Descoperă întreaga gamă de articole in magazinele Levi’s.