CityVisionMagazine

FOREO va lansa o ofertă de nerefuzat pentru Black Friday!

A sosit momentul să uiți de Black Friday! FOREO tocmai a schimbat regulile jocului și e pe cale să atragă toată atenția cu noua campanie WTF (What The Friday), dedicată exclusiv acestei perioade.

„FOREO are misiunea de a face viața de zi cu zi a consumatorilor mai ușoară și mai frumoasă. Recesiunea a avut un impact asupra cheltuielilor noastre zilnice, așa că nu este surprinzător faptul că oamenii caută modalități de a cheltui cât mai puțin, dar totuși să se bucure în continuare de produse de înaltă calitate. În 2022, observăm o tendință continuă a consumatorilor care tinde puternic spre bunăstare și mindfulness, categorii dominate de către FOREO.” – explică Boris Trupcevic, CEO FOREO.

Anul acesta, ne așteptăm să vedem o creștere a cererii în sectorul frumuseții, datorită ofertelor creative și captivante de la brandurile de îngrijire a pielii, precum FOREO. Dispozitivele beauty tech fac parte dintre acele produse care pot fi considerate bunuri de lux, dar care sunt necesare pentru propria noastră bunăstare și îngrijire de sine.

Ofertele de Black Friday de la FOREO reprezintă oportunitatea perfectă de a economisi bani, fără a fi nevoie să faci compromisuri în materie de calitate și beneficii. Indiferent dacă ești în căutarea unor noi produse de îngrijire a tenului sau a unei experiențe de spa în intimitatea casei tale, FOREO te va ajuta să profiți la maximum de perioada Black Friday din acest an!

LUNA 3

Un dispozitiv emblematic de la FOREO, iubit de celebrități, care se concentrează pe curățarea feței și oferirea unui aspect ferm. LUNA 3 este fabricat dintr-un silicon ultra-igienic și se bucură de pulsații T-Sonic. Pulsațiile călătoresc prin straturile pielii, stimulează fluxul de sânge și aduc oxigenul la suprafață, îndepărtând în același timp impuritățile prinse în pori.

Exfolierea este esențială pentru o rutină eficientă de îngrijire, totuși, când vine vorba de pielea moale și delicată a feței, cu siguranță poți avea anumite rețineri. Prin urmare, gama LUNA de la FOREO are peri moi din silicon pentru a se asigura că vei obține o curățare profundă, dar delicată, lăsând bariera pielii intactă. Este dovedit clinic că LUNA 3 elimină până la 99,5% din toxinele acumulate, cum ar fi murdăria, excesul de sebum și celulele moarte.

UFO 2

Este un dispozitiv care îți hrănește atât corpul, cât și mintea. UFO 2 combină 4 tehnologii de top. Terapia cu lumină LED are 8 lungimi de unde diferite, fiecare la fel de impresionantă atunci când vine vorba de performanță. De exemplu, lumina violet îi oferă pielii tale luminozitate, lumina albastră îndepărtează imperfecțiunile și lumina galbenă calmează inflamațiile pielii. Acest dispozitiv din cu totul altă galaxie combină, de asemenea, termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic pentru a oferi rezultate impecabile în doar 2 minute. Este dovedit clinic că UFO 2 îmbunătățește nivelul de hidratare al pielii cu 126% după doar 90 de secunde și efectul durează până la 6 ore. În plus, studiile au arătat că UFO 2 reduce în mod semnificativ aspectul ridurilor în doar 7 zile.

BEAR

Primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA din lume cu sistem anti-șoc. Oferă beneficii anti-îmbătrânire, îmbunătățește vizibil conturul și fermitatea feței prin stimularea delicată a tuturor celor 69 de mușchi ai feței și gâtului. BEAR îmbunătățește semnificativ ridurile profunde și liniile fine, oferind în același timp fermitate și elasticitate pielii.

BEAR este un dispozitiv compact de tonifiere facială cu microcurent, ce te va ajuta să capeți cu ușurință un aspect întinerit. În plus, reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor în doar 3 minute. FOREO BEAR este complet non-invaziv și fără durere.

ISSA 3

ISSA 3 este o periuță de dinți sonică 4 în 1 ultra-igienică care oferă îngrijire orală completă pentru dinți, gingii, obraji și limbă. Periuța de dinți revoluționară îndepărtează cu 30% mai multe impurități decât o periuță de dinți manuală, îmbunătățind igiena orală generală cu 140%. ISSA 3 este 100% rezistentă la apă și creată din silicon de calitate medicală, non-poros, cu uscare rapidă.

IRIS

Bucură-te de un masaj pentru ochi eficient, care îți va oferi un aspect superb în doar 60 de secunde. IRIS este un dispozitiv non-invaziv, rapid, eficient și ultra-igienic de masaj al ochilor, inspirat de tehnicile antice de drenaj limfatic practicate în Asia. Acestea sunt revoluționate prin tehnologia de masaj T-Sonic. Mișcarea de presopunctură crește drenajul limfatic, ajutând la reducerea aspectului cearcănelor. De asemenea, ajută la relaxarea tensiunii din mușchii feței, cauzată de oboseală.

Pulsațiile T-Sonic oferă un masaj blând în zona ochilor, ajutând la creșterea strălucirii conturului ochilor și la reducerea liniilor fine. IRIS îmbunătățește, de asemenea, eficacitatea produselor cosmetice de îngrijire pentru zona ochilor, prin creșterea absorbției ingredientelor active cu 85%, ajutându-le să pătrundă adânc în piele.  

Vizitează chiar acum foreo.com și retailerii locali precum notino.ro, xpertbeauty.ro, douglas.ro și marionnaud.ro pentru a obține cele mai bune oferte locale.