CityVisionMagazine

Bucură-te de Sărbători cu noua colecție OPI Jewel Be Bold

OPI dă startul sezonului de Sărbători 2022, invitându-și consumatorii la cea mai opulentă petrecere a anului prin intermediul colecției Jewel Be Bold Collection. O paletă de tonuri prețioase, ridicate la rang de bijuterie, inspirate de set-up-ul petrecerilor de Sărbători: o atmosferă festivă, cu elemente decorative de lux, bijuterii supra-dimensionate, totul asezonat cu bule efervescente de șampanie. Invitații își aduc și ei aportul personalizat la meniul festiv, fiecare nuanță evocând un personaj cheie, ușor exagerat. Mixați nuanțele de roșu (Rhinestone Red-y) cu cele de verde smarald (Decked to the Pines) ca să vă bucurați de o explozie de auriu (Pop the Baubles) și argintiu roze (Merry & Ice), alături de alte 12 culori în ediție limitată, dar și 3 extra lacuri cu sclipici!

Strălucește cu un nou look accesorizat de accente metalizate, aurii și argintii. Colorează-ți unghiile în nuanțe futuristice de verde metalizat, strălucitor, apoi oferă-le un ton festiv cu accente de vișiniu și purpuriu. Anul acesta, trendul nr 1 în culoare este purpuriu care devine și mai fermecător cu un upgrade perlat, sidefat cu nuanțe de orhidee crem. Colecția OPI Jewel Be Bold include, de asemenea, 3 lacuri glitter în următoarele culori: auriu clasic cu accente argintii, roz aprins și negru cărbune.

În timpul sărbătorilor, mai mult decât oricând, timpul petrecut alături de prieteni și familie e mai prețios decât oricând“, remarcă Suzi Weiss-Fischmann, Co-Fondator OPI și Brand Ambassador. “Consumatorii se concentrează să îmbrățișeze pozitivismul și luxul micilor bucurii, cum ar fi manichiuri sclipitoare, care au puterea să schimbe look-ul și starea de sprit. Nuanța vedetă a colecției, Rhinestone Red-y, este un roșu rubiniu îndrăzneț cu tente perlate, care este și favorita mea, pentru că este versatilă, puternică și sofisticată“.

Colecția OPI Jewel Be Bold este disponibilă în toate cele 3 sisteme GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer. Sistemul GelColor oferă un look perfect obținut în salon care durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine asigură o strălucire de înaltă ținută pentru lacurile cu aplicare tradițională. Nail Lacquer conține o formulă bogată în pigmenți, pentru o manichiură perfectă.