CityVisionMagazine

Blanca Miró își pune amprenta asupra ultimei campanii Reserved

Colaborarea dintre Reserved și talentata stilistă spaniolă, Blanca Miro, este echivalentul pentru unul dintre cele mai superbe momente din istoria brandului. Piesele colorate, care îmbină aerul vintage cu cel modern, sunt transpuse printr-o serie de poze și un film ce debordează de o energie unică.

Blanca Miró x Reserved a plecat de la simpla idee de a crea o garderobă vintage de vis, plină de articole vestimentare prețioase și frumoase. Conceptul de îmbrăcăminte vintage a fost filtrat printr-o perspectivă modernă, unde calitatea și funcționalitatea se îmbină perfect. Fiecare articol are un caracter universal, multi-funcțional, oferind astfel o varietate de combinații pentru a crea outfit-uri neașteptate. Gama este echivalentul îmbinării stilului clasic și elegant cu stilul avangardist, jucăuș.

Colecția conține nu mai puțin 38 de ținute și accesorii în culori supra-saturate, energice, originale și pline de detalii surprinzătoare. Colecția capsulă transpune evoluția stilistică a Blancăi, din copilărie și până în prezent. În timpul întâlnirilor cu designerii, Blanca și-a amintit cum a devenit mai îndrăzneață în alegerile ei stilistice, elaborând un stil care inspiră zilnic sute de mii de oameni din întreaga lume.

Blanca Miró x Reserved este aici pentru a diversifica îmbrăcămintea exterioară dedicată sezonului rece. Articole puternic colorate, seturi cu modele care atrag atenția, costume din catifea și o selecție de materiale calitative. Exemplul perfect este reprezentat de geaca matlasată în turcoaz care are un guler supradimensionat, unde aspectul ușor strălucitor aduce aminte de o ținută elegantă de schi. Alte articole superbe sunt un set compus dintr-o jachetă de catifea cu proporții exagerate de un albastru intens cu o fustă mini, un costum din catifea din trei piese cu vestă și costumul roz – piesa preferată a Blancăi – cu detalii de catifea neagră, pe care ea îl aseamănă cu aspectul unei sirene, datorită modalității în care fusta e tăiată.

Autorul fotografiilor și al materialului video este Dan Beleiu, fotograf ce a colaborat cu cele mai cunoscute reviste de modă din lume și care încântă prin stilul său unic. O combinație superbă a modernității cu aspecte suprarealiste, specifice Spaniei, formând o conexiune clară între modă și artă, modernitate și istorie. Lentilele lui Beleiu surprind estetica vintage într-un cadru modern, fără a-l priva de eclectism. Acesta este un stil atemporal într-o formă dinamică și fericită, tocmai ca noua colecție.