CityVisionMagazine

Geci perfecte pentru zilele mai reci

Atunci când suntem în căutarea unei geci perfecte pentru zilele mai reci, încercăm în general să echilibrăm confortul cu stilul și tendinţele. Dacă ești în căutarea unor haine pentru exterior care să combine aceste 3 lucruri, atunci avem ceva pentru tine. Pentru sezonul de toamnă, marca bonprix a adăugat la gama sa modele, care vor fi pe placul celor mai exigente trendsettere!

Modele matlasate

Gecile matlasate sunt, fără îndoială, alegerea perfectă pentru zilele de toamnă – sunt atemporale și foarte călduroase. În acest sezon, modelele cu cusături caracteristice sunt din nou la modă, deși de data aceasta într-o versiune ușor reîmprospătată. Pe lângă modelele clasice, în culori discrete, acest model va putea fi văzut pe străzi în culorile energice de sezon, adică fucsia, maro și cobalt.

Geci tip cămașă

Gecile tip cămașă au apărut ca un hit al modei în urmă cu câteva sezoane. Multe dintre noi le-au tratat ca pe o altă microtendință care apare într-un sezon și în următorul nu mai există nicio urmă de ea. Cu toate acestea, acest model s-a dovedit a fi un succes absolut și a început să apară în noi ediții în fiecare sezon. Toamna și iarna, îl putem obține în diferite lungimi, adesea cu un amestec de lână, astfel încât să ne protejeze bine de temperaturile scăzute. Dacă îți lipsește o idee de ținută casual, o geacă tip cămașă în carouri asortată cu blugi mom jeans și botine cu talpă de tractor va fi o alegere excelentă.

Geacă tip biker

Nu trebuie să prezentăm acest model nimănui. Gecile de tip biker sunt unul dintre cele mai populare modele care au devenit o prezență permanentă în colecțiile marilor case de modă și sunt îndrăgite de toate It girls. Sunt o alternativă excelentă la gecile ramones pe care le purtăm primăvara și vara. Datorită simplității sale, o poţi stiliza așa cum dorești. Dacă ești o fană a stilurilor feminine, o alegere excelentă ar fi să o asortezi cu o rochie slim-fit și pantofi, iar dacă vrei să-i adaugi picanterie, asociază-o cu pantaloni din piele și cizme lungi de cowboy.

Pentru mai multe inspirații vestimentare, consultă www.bonprix.ro