CityVisionMagazine

Adam Întunecatul, filmul cu supereroi care scrie istorie, a strâns fanii DC din rândul vedetelor la avanpremiera de gală

Cea mai așteptată producție ce revoluționează genul filmelor cu supereroi, „Adam Întunecatul” a strâns aplauzele a zeci de vedete prezente la avanpremiera de gală ce a avut loc pe 18 octombrie la Cineplexx din Băneasa Shopping City. La eveniment au participat cântăreți, actori, sportivi, vedete de televiziune și radio, creatori de modă, critici de film și influenceri, printre care Dorian Popa, Speak și Stefania, Arsenie Todiraș, Irina-Margareta Nistor, Alin Gălățescu, Andrei Stoica, Lino Golden, Mădălin Șerban și Amna.


În „Adam Întunecatul”, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, Dwayne Johnson joacă rolul principal și devine antieroul preferat al fanilor universului DC, aducând pentru prima dată pe marele ecran povestea captivantă a originii personajului.


„Adam Întunecatul a intrat într-adevăr pe radarul meu când eram foarte tânăr”, povestește Dwayne Johnson. „Mi-au plăcut benzile desenate și am fost întotdeauna un copil DC. Am gravitat spre Adam Întunecatul pentru că era unul dintre puținii supereroi, ticăloși, antieroi – oricum ai vrea să-l cataloghezi – care avea pielea închisă la culoare și semăna cu mine.”, mărturisește el. „Adam Întunecatul este ceva care a făcut parte din ADN-ul meu și din sufletul meu de mulți, mulți ani.”


În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Putere născută din furie

Dwayne Johnson joacă alături de Aldis Hodge (” O noapte în Miami”) în rolul lui Hawkman, Noah Centineo („Tuturor băieților pe care i-am iubit”) ca Atom Smasher, Sarah Shahi („Sex/Life”), Marwan Kenzari („Crima din Orient Express”), Quintessa Swindell („Voyagers”) ca Cyclone (“Mo”), Bodhi Sabongui („A Million Little Things”) și Pierce Brosnan (James Bond) în rolul Doctorului Fate.


Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema prezintă o producție Seven Bucks/Flynn Co., un film de Jaume Collet-Serra, „Adam Întunecatul”. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment şi va avea premiera în cinematografele din întreaga țară pe 21 octombrie 2022.