CityVisionMagazine

O retrospectivă a anului 2022

Maria Nila, alături de comunitatea lor și partenerul caritabil pe termen lung, The Perfect World Foundation, a susținut prin programul lor de caritate organizația The Sloth Institute din Costa Rica. Acesta program s-a numit ”2022, Un An Prietenos” și a reușit să strângă și să doneze 100.000 Euro.

”Donația voastră uimitor de generoasă va schimba viața organizației noastre! Datorită acesteia vom putea construi o nouă clinică pentru leneși. Pe lângă asta, vom reuși să le oferim leneșilor un spațiu mai mare, dotat cu o suită chirurgicală completă și un aparat de radiografie intern!” – Sam Trull, co-fondatorul The Sloth Institute, spune.

Acest lucru va permite organizației The Sloth Institute să ofere un nivel mai înalt de îngrijire pacienților lor, având de asemenea oportunitatea să continue studiul privind procesul de vindecare al leneșilor în moduri care nu au fost niciodată studiate înainte. ”Deoarece leneșii au un metabolism încet (în special leneșii cu trei degete), oasele lor se vindecă foarte lent” – spune Sam.

Dar oare prietenii noștri, Gorgie și Gordita, oare cum mai sunt?

Cei doi rezidenți, Gorgie și Gordita, pe care Maria Nila a avut plăcerea să îi urmărească și susțină în acest an, au crescut într-un final! Gorgie își trăiește viața în sălbăticie, iar echipa The Sloth Institute îl urmărește atent pentru a-l observa cum își extinde teritoriul. Este un semn bun ce semnifică faptul că se adaptează la sălbăticie, deoarece este suficient de confortabil pentru a călători în zone noi și, de asemenea, îi oferă acces la noi surse de hrană. În același timp, Gordita este pe cale să îți părăsească și ea cușca, urmând să fie eliberată în inima junglei, astfel încât să se poată adapta pe deplin într-un mediu sălbatic. După ce a petrecut suficient timp în această cușcă, va fi eliberată anul viitor.

Maria Nila împreună cu The Perfect World Foundation, Sam Trull și echipa din spatele organizației The Sloth Institute ar dori să mulțumească tuturor persoanelor ce s-au implicat în programul ”2022, Un An Prietenos”. Următorul proiect de acest tip va fi anunțat pe 27 octombrie, chiar în timp pentru Ziua Mondială a Veganismului (1 noiembrie).

Vă mulțumim că ați ales într-un mod prietenos!