CityVisionMagazine

Disney+ lansează trailerul oficial pentru serialul original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic

Disney+ a lansat trailerul oficial al serialului original „Chris Hemsworth: Dincolo de limite” de la National Geographic. În seria documentară alcătuită din șase părți, vedeta internațională Chris Hemsworth („Operațiunea de recuperare”, „Thor”, „Răzbunătorii”) îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală ca un rollercoaster, în timp ce explorează modul în care poate combate îmbătrânirea, încercând totodată să descopere întregul potențial al corpului uman. Bazându-se pe cele mai recente cercetări științifice, „Dincolo de limite” spulberă înțelepciunea convențională despre optimizarea vieții. Toate episoadele au premiera pe 16 noiembrie, exclusiv pe Disney+.

De la regizorul nominalizat la Oscar, Darren Aronofsky („The Whale”, „Lebăda Neagră”) și compania sa de producție Protozoa, Nutopia, compania lui Jane Root și noua companie Wild State a lui Chris Hemsworth și Ben Grayson, „Dincolo de limite” aduce în centrul atenției știința de ultimă oră a longevității umane. O aventură științifică globală, dar și o călătorie personală, fiecare episod al serialului îl urmărește pe Chris în timp ce se confruntă cu o serie de probleme fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire. Fiecare provocare meticulos elaborată este înrădăcinată în știința și pornește de la noi cercetări și tradiții de lungă durată. Misiunea lui Chris este de a înțelege mai bine limitele corpului uman și de a descoperi modalități prin care toți putem să ne extindem sănătatea și fericirea până la vârste înaintate.

Păstrându-se în cea mai bună condiție fizică și cunoscut mai ales pentru interpretarea un supererou nemuritor, Chris a avut întotdeauna grijă de sănătatea și de condiția sa fizică. Dar, acum, la sfârșitul celei de-a treia decade a vieții, vrea să afle cum să își valorifice potențialul minții și al corpului pentru a rămâne ager, mai puternic și mai sănătos pentru mai mult timp – nu doar pentru el și copiii săi, ci și pentru copiii copiilor săi. Fiecare provocare îl determină pe actor să își depășească limitele. Prin intermediul serialului, telespectatorii vor învăța tehnici pe care le pot folosi pentru a-și îmbunătăți sănătatea și propria viață.

După ani de zile de pregătire, avându-i alături pe cei dragi, inclusiv pe soția sa Elsa Pataky și frații Luke Hemsworth și Liam Hemsworth, Chris a intrat în proiectul „Dincolo de limite”, hotărât să își exploreze sănătatea emoțională și cognitivă, pe lângă provocarea limitelor fizice. Deschis la minte și onest, actorul a lucrat neobosit pentru a-și spori rezistența mentală și pentru a face față unora dintre cele mai dure realități pe care viața ni le rezervă tuturor. Este o experiență profundă, autentică și plină de smerenie pentru Chris. Pe lângă provocările sale îndrăznețe și emoționale, „Dincolo de limite” împărtășește, de asemenea, povești fascinante din întreaga lume ale unor oameni care au integrat lecțiile longevității în propriile vieți, cu beneficii surprinzătoare pe care toți le putem obține. 

Chris nu a dorit să vorbească doar despre teoriile științifice care i-ar fi putut prelungi și îmbunătăți viața, ci a dorit să le testeze cu adevărat – dorind să facă ceva cu adevărat măreț! Fiecare provocare epică este spectaculoasă și unică. Printre acestea se numără înotul de 800 de metri printr-un fiord arctic cu temperaturi de -36 de grade, cățăratul pe o frânghie de 30 de metri care atârnă deasupra unui canion și mersul în vârful unui zgârie-nori înalt de 900 de metri, la 80 de etaje, cu ajutorul unei macarale.

Fiecare provocare necesită un program autentic de pregătire și profunzime din partea lui Chris, alături de experți de talie mondială. Unele, cum ar fi escaladarea cu coarda peste un canion, au necesitat luni de pregătire. Altele, cum ar fi postul de patru zile în care Chris a băut doar apă, au fost (din fericire!) mult mai scurte, însă nu de puține ori actorul s-a aflat la un pas să renunțe. Printre experții și oamenii de știință care l-au ghidat pe Chris în cele șase aspecte fundamentale pentru a trăi mai bine pentru mai mult timp se numără:

Cele șase episoade care vor fi difuzate din 16 noiembrie abordează teme precum:

„Chris Hemsworth: Dincolo de limite” este produs de Protozoa, Nutopia și Wild State pentru National Geographic. Chris Hemsworth și Ben Grayson sunt producători executivi pentru Wild State. Darren Aronofsky și Ari Handel sunt producători executivi pentru Protozoa. Pentru Nutopia, Jane Root, Arif Nurmohamed și Ruth Shurman sunt producători executivi. Bengt Anderson și Matt Renner sunt producători executivi pentru National Geographic.