CityVisionMagazine

Cel mai nou și de neoprit erou DC, Adam Întunecatul, vine pe marile ecrane din 21 octombrie

De la New Line Cinema, Dwayne Johnson dă viață personajului din producția cu același nume „Adam Întunecatul”, ce prezintă povestea originii celui mai nou și de neoprit supererou DC într-un blockbuster de acțiune și aventură așa cum nu ai mai văzut. Un spectacol cinematografic la superlativ, „Adam Întunecatul”, în regia lui Jaume Collet-Serra („Jungle Cruise”), reinventează filmele cu supereroi și poate fi văzut doar în cinematografe din 21 octombrie.

Adam Întunecatul este un anti-erou – o forță perturbatoare în Universul DC, urmărind libertatea, adevărul și dreptatea în felul său, în timp ce inaugurează o nouă ierarhie a supereroilor.

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.


Dwayne Johnson joacă alături de Aldis Hodge („City on a Hill”, ” O noapte în Miami”) în rolul lui Hawkman, Noah Centineo („Tuturor băieților pe care i-am iubit”) ca Atom Smasher, Sarah Shahi („Sex/Life, ” „Oră de Vârf 3”), Marwan Kenzari („Crima din Orient Express”, „Mumia”), Quintessa Swindell („Voyagers”, „Trinkets”) ca Cyclone, Mo Amer (“Mo”, „Ramy”) , Bodhi Sabongui („A Million Little Things”) și Pierce Brosnan (franciza „Mamma Mia!” și James Bond) în rolul Doctorului Fate.


Collet-Serra regizeză filmul după un scenariu scris de Adam Sztykiel și Rory Haines & Sohrab Noshirvani, bazat pe personaje din DC create de Bill Parker și C.C. Beck. Producătorii filmului sunt Beau Flynn, Hiram Garcia, Dwayne Johnson și Dany Garcia, cu Toby Emmerich, Richard Brener, Dave Neustadter, Chris Pan, Walter Hamada, Adam Schlagman, Geoff Johns, Eric McLeod și Scott Sheldon în rolul de producători executivi.

Echipa creativă din culise include directorul de fotografie nominalizat la Oscar, Lawrence Sher („Joker”), designerul de producție Tom Meyer („Real Steel”), editorii Mike Sale („Red Notice”, „Skyscraper”) și John Lee („Anyone Home?”), designerii de costume Kurt și Bart ( „Deadpool 2”, „Jocurile Foamei”), supervizorul de efecte vizuale, câștigător al unui Oscar, Bill Westenhofer („Viața lui Pi”, „Femeia Fantastică”) și compozitorul Lorne Balfe („Văduva Neagră”).

Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema prezintă o producție Seven Bucks/Flynn Co., un film de Jaume Collet-Serra, „Adam Întunecatul”. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment şi va avea premiera în cinematografe pe 21 octombrie 2022.