CityVisionMagazine

Levi’s îți oferă inspirație pentru stilul acestei luni!

Nu lăsa vremea rece să îți afecteze stilul! Deși odată cu venirea acestui sezon, căutăm haine care să ne asigure un nivel ridicat de confort și căldură, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la un aspect stylish și în conformitate cu tendințele actuale. Levi’s a elaborat două ținute care sunt menite să fie luate drept inspirație atât de femei cât și de bărbați.

Moda feminină – luna octombrie este doar despre overlayering și neutralitate. Pentru că uneori vremea este extraordinar de înșelătoare, poți opta pentru un crop top de tipul The Perfect Tee, care este îmbinat mai apoi cu nuanțe de bej pentru a-i anula din puterea acaparatoare. Alături de un astfel de top, trebuie să ai neapărat o pereche de blugi Cream Ribcage, ce vor oferi proporții look-ului tău. Acum că ai asamblat layer-ul de bază, poți completa ținuta în funcție de cât de schimbătoare e vremea cu: un cardigan Alaska, o geacă XL Bubble Puffer și bineînțeles, un beanie.

Moda masculină – când vine vorba despre această categorie, articolele reflectă un aer relaxat și colorat. Materialul care predomină piesele bărbătești este lâna – de exemplu, o geacă Portola Chore Coat este de ajuns pentru a crea un look de milioane. Însă, dacă dorești să ai un plus de stil și unicitate, combinarea acesteia cu o cămașă Jackson Worker Overshirt va adăuga proporții și contraste. Nu uita, când partea de sus jonglează cu diferite culori, cea mai bună opțiune pentru partea de jos este o pereche de blugi închiși la culoare și sneakerși simpli.

Acum că ai descoperit modalitatea în care poți îmbina confortul cu un aspect cool și care va atrage orice privire, te invităm să vizitezi levis.com și să-ți alegi articolele preferate!