CityVisionMagazine

Nutrilite All Plant Protein: un supliment alimentar pe bază de plante, potrivit oricui, oricând

Impresia că suplimentele proteice sunt dedicate sportivilor este una complet greșită. Proteinele sunt o parte esențială din bunăstarea fiecăruia dintre noi, indiferent de vârsta sau stilul de viață pe care îl avem. Acestea sunt fundația corpului, fiind prezente în fiecare celulă, mușchi, os și organe, ba chiar parte din fiecare vas de sânge sau fir de păr. Corpul uman conține aproximativ 10.000 de proteine, compuse din 20 de aminoacizi, aproape jumătate dintre ei fiind obținuți în dieta zilnică, întrucât nu pot fi sintetizați de organism.

Proteinele sunt esențiale pentru o bună funcționare zilnică, dar nu sunt egale atunci când vine vorba de valoarea acestora: de exemplu, proteinele animale pot veni însoțite de un conținut extra nedorit de grăsimi saturate, colesterol, extra calorii și sare. În ciuda acestui fapt, oamenii consideră că primesc destule proteine din consumul de carne, dar acest lucru este doar un mit. Acesta este momentul unde suplimentele fac diferența.

Nutrilite, cel mai bine vândut brand de suplimente proteice din lume, vă propune un produs care va transforma orice dietă: Nutrilite All Plant Protein. Este ovariantă alternativă pentru sursele tradiționale de proteine ce poate fi integrată ușor în viața de zi cu zi. Conține soia, mazăre și grâu, oferind astfel cei 9 aminoacizi esențiali capabili să susțină corpul și care pot fi obținuți doar prin dieta zilnică.

Nutrilite All Plant Protein funcționează după 3 principii fundamentale ale stării de bine: ALL-PLANT-PROTEIN!

1. ALL

”Proteinele sunt esențiale pentru oricine, indiferent de vârstă sau stil de viață” – declară Francesco Avaldi, consultant Nutrilite Nutrition. Organismul nostru nu poate conserva proteinele, pentru a le redistribui mai apoi în funcție de nevoile zilnice. Multe persoane consideră că prin dieta actuală reușesc să capete aportul minim necesar de proteine, lucru ce este complet fals. De pildă, 100g de piept de pui este egal cu doar 30g de proteine. Publicațiile științifice au declarat recent că aportul recomandat pe kg (greutate corporală) este de 1,2 până la 1,5 gr de proteine pe kg. Tocmai de aceea, contrar opiniei populare, suplimentele proteice nu sunt ideale doar pentru personale care practică sport.

Indiferent dacă ești mamă, tată sau student, Nutrilite All Plant Protein te va ajuta să-ți atingi necesarul zilnic de proteine! Acesta este secretul pentru un nivel ridicat al stării generale de bine și pentru a susține procesele esențiale ale corpului.

2. PLANT

All Plant Protein este o formă extrem de concentrată de proteine, fără niciun adaos nedorit, cum ar fi sarea, grăsimile saturate sau caloriile, care apar odată cu sursele tradiționale de proteine. Acest produs este rezultatul a 85 de ani de moștenire și experiență Nutrilite, un brand de încredere care combină perfect știința și natura, asigurându-se că aceste suplimente îndeplinesc cele mai înalte standarde si au o proveniență curată. Cu Nutrilite, ingredientele de calitate și siguranță sunt garantate.

3. PROTEIN

Cele mai bune suplimente proteice pe bază de plante! Acum că este clar faptul că proteinele sunt esențiale pentru fiecare dintre noi, Nutrilite All Plant Protein este cea mai convenientă și sănătoasă soluție pentru tine!

Doar adaugă o lingură din supliment (10 gr, sau chiar mai mult în funcție de nevoile tale zilnice) în felurile de mâncare pentru mese delicioase și sănătoase. Poate fi inclusă în dieta ta zilnică printr-o multitudine de moduri, precum smoothie-uri, clătite sau supe. Încearcă-l chiar acum și descoperă ce funcționează pentru tine!