CityVisionMagazine

Îngrijire premium pentru tenul tău

Pentru a radia de sănătate, tenul nostru are nevoie de cele mai bune ingrediente, iar printre acestea se numără acidul hialuronic și caviarul. Acidul hialuronic este o substanță care se găsește și în organismul nostru, mai ales în articulații, în zona ochilor și la nivelul pielii. Care sunt avantajele sale? Ei bine, asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină, reținând apa în țesuturi. Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, producția de acid hialuronic scade. Consecința? Apar ridurile, pielea se lasă și se usucă. De aceea, este indicat să folosim produse anti-aging care conțin acest ingredient miraculos. Nu degeaba este considerat un fel de fântână a frumuseții. Dacă acidul hialuronic este o substanță pe care o întâlnim tot mai des în produsele de beauty, caviarul este o noutate pentru mine.

Caviarul este cunoscut drept acea delicatesă costisitoare, dar care oferă o serie de beneficii pentru frumusețea tenului nostru, care dublează efectele acidului hialuronic. Extractul de caviar este o sursă bogată în proteine, aminoacizi, minerale și vitamine. Pătrunde rapid în piele și acționează pentru a îmbunătăți procesele de reînnoire și regenerare a pielii, crescând producția de colagen și elastină din interiorul celulelor.

Îmi place să descopăr produse noi și sunt mereu atentă la ingrediente și beneficii. Dacă mai sunt și branduri românești de skincare, atunci cu siguranță se vor afla în fruntea clasamentului meu. În această categorie se încadrează și serumul Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu cu acid hialuronic, peptide și caviar din sturion. Combinate, aceste ingrediente au efect anti-aging, deoarece caviarul reduce celulele moarte și diminuează ridurile, acidul hialuronic netezește și hidratează pielea, iar peptidele cresc producerea de colagen. În plus, are o textură lejeră la atingere care hidratează fără a încărca tenul. Cum se simte pe piele după aplicare? Serumul are o textură catifelată, lejeră la atingere, iar pielea este mai luminoasă și hidratată. După o săptămână de utilizare, pielea devine mai hidratată, iar pentru a reduce ridurile fine este nevoie de o perioadă de 8-12 săptămâni de utilizare zilnică.