CityVisionMagazine

Cum să ai un păr sănătos?

Un păr lung și sănătos reprezintă un angajament pe termen lung, sau mai bine spus câteva gesturi care ar trebui să facă parte dintr-o rutină de îngrijire. Nu toate femeile au părul la fel, suntem unice în felul nostru, așa cum și el are o formă diferită: creț, ondulat sau drept. În plus, diferă și grosimea firului de păr, lungimea, culoarea, moștenirea genetică, volumul și multe altele. Toate aceste caracteristici realizează o combinație unică: părul. De aceea, nu este suficient să te ghidezi după recomandările cunoscuților, ci trebuie să observi reacțiile părului tău la orice schimbare sau produs nou pe care îl utilizezi. Doar tu vei putea observa cât de des trebuie să îl speli, dacă anumite produse nu îi fac bine, cât de repede crește și ce nevoi are.

Eu am firul de păr destul de gros, însă se frânge destul de repede. Bine, aici apar și alți factori, cum ar fi stresul sau vopsirea frecventă pentru a ajunge la culoarea dorită. Așa că prefer să vin în ajutorul părului meu cu produsele cele mai potrivite, cum ar fi suplimentele sau soluțiile anticădere.

De luni bune am introdus în rutina mea de frumusețe produsele Momirov Cosmetics. Bazate pe aur coloidal şi folosind cele mai ridicate concentraţii de ingredient active recomandate, produsele inovatoare marca Momirov ne pot scăpa de cele mai supărătoare probleme ale tenului și nu numai. De curând au lansat și o gamă pentru îngrijirea părului: Set 24k păr – anticădere și accelerare creștereAcest set conține un șampon anticădere și un ser pentru accelerarea creșterii părului.

Conform studiilor clinice ale activilor, în 90 de zile:

Cu timpul, după utilizări frecvente, setul reduce căderea părului, care va crește mai repede. În plus, oferă și volum, iar parfumul este delicat și textura devine mai mătăsoasă.