CityVisionMagazine

Victoria’s Secret deschide al doilea magazin în București

Victoria’s Secret, principalul retailer de lenjerie și produse de înfrumusețare care prezintă mereu colecții moderne, parfumuri fine, produse de îngrijire corporală și lounge wear, se pregătește să-și extindă prezența globală prin deschiderea celui de-al doilea magazin în București, Romania.

Noul magazin Victoria’s Secret va fi în AFI COTROCENI Shopping Mall. Magazinul va deține o selecție largă de sutiene, chiloți și îmbrăcăminte ale brand-ului dintr-o multitudine de colecții, inclusiv cele mai noi (precum Dream Angels).

Noul magazin va oferi clientelor și o experiență personalizată de bra fitting, unu-la-unu, cu experți Bra Fit. Acestea nu vor necesita programare, fiind disponibile drept o caracteristică complementară a experienței din magazin. Produsele Victoria’s Secret vor dispune de mărimi de sutien cuprinse între 30AA și 42DDD și o gamă variată de căptușeli (cu sau fără căptușeală, cu push-up sau cu o croială fină).

Alături de cea mai bine vândută lenjerie, vor exista și produse Victoria’s Secret Beauty, inclusiv parfumuri și mist-uri populare. Magazinul va avea și cel mai nou parfum al brand-ului, și anume, Bare Eau de Parfum, care celebrează individualitatea și exprimarea sinelui.