CityVisionMagazine

Parfumul – semnătura unei femei

Fiecare parfum are o personalitate diferită, iar felul în care o femeie își alege aroma are potențialul de a dezvălui în profunzime secretele, visurile și felul ei de a fi. Parfumul este o carte de vizită. O semnătură personală pe care o aducem unei ținute.

Parfumul poate fi pentru o femeie semnătura ei, acel ceva ce o diferențiază de ceilalți oameni, prin împletirea aromelor cu mirosul său natural într-un mod unic. Astfel, alegerea unui parfum este dificilă, putem alege în funcție de brand, de preț sau chiar după notele acestuia. Dacă știm deja ce ne place, ne este mai ușor. Pentru o femeie, parfumul înseamnă o stare de spirit, o asociere cu o amintire plăcută sau un boost de încredere.

Totuși, ținând cont de faptul că pe piață există atât de multe branduri și implicit parfumuri de damă, este important să păstrăm o traiectorie particulară în alegerea celui care ni se potrivește cel mai bine. Ce înseamnă acest lucru? Să știm cum să ne interpretăm gusturile, în așa fel încât purtarea parfumului să ne transpună într-o zonă de confort și să ne completeze stilul cu decență și bun gust. De curând, am descoperit site-ul Infinite Love, unde am găsit parfumuri de calitate, la prețuri foarte bune și am recunoscut multe arome ale unor branduri celebre.

Descrierea parfumului Infinite Love: K-204 Augusta este un parfum oriental-floral în care predomină notele florale, acompaniate de tonuri citrice, mângâiate de atingerea exotică a vaniliei sărate și a acordului de ambergris care oferă parfumului o nuanță acvatică. Dacă începutul aparține miresmelor dulci-acrișoare de ghimbir, mandarine și iasomie, notele de mijloc ne surprind cu un acord deosebit în parfumerie, savuros ca un desert, obținut din mixarea dulceții vaniliei cu mirosul mineral, pregnant de sare. Acest mix inedit scoate în evidență armonia dintre senzualitatea delicată a iasomiei, parcă și ea cu o aromă zemoasă, și adierea plăcută, cremoasă, care se dezvoltă spre finalul parfumului.

Rezultatul este proaspăt dar elegant, subtil dar nu slab din punct de vedere al calităților tehnice. La aceste calități contribuie și santalul și nota de ambergris care adaugă echilibru. Siajul parfumului este discret, dar se remarcă atunci când intri într-o încăpere. Longevitatea este mulțumitoare, se simte destul de bine toată ziua, mai ales dacă este pulverizat pe haine sau la rădăcina părului.

În concluzie, Augusta este un parfum intens și strălucitor, cremos, delicios și tineresc, potrivit oricărei zile în care ți-e dor de magia mării ori de savoarea unui desert, sau de ce nu, de amândouă în același timp.