CityVisionMagazine

Cinemax România, gazda unei petreceri ca în filme: vedetele s-au bucurat de o seară specială în culisele cinematografului din Veranda

Peste 180 de invitați au răspuns prezent marți seară la invitația Cinemax România de a păși pe covorul roșu al cinematografului din Veranda Mall. Party la CINEMAXimum a fost conceptul menit să celebreze primii 3 ani de entertainment și filme bune din cadrul centrului comercial, pretextul ideal pentru o întrunire cu muzică, popcorn și voie bună.

Cinemax România a dat startul toamnei cu chef de distracție, adunând în sala de cinema celebrități, influenceri și jurnaliști autohtoni care s-au bucurat de o seară de film inedită. Invitații au fost întâmpinați cu pahare de prosecco și ritmuri de party, iar pe parcursul evenimentului au putut afla insights din industria cinematografică de la specialiștii Cinemax. Seara s-a încheiat cu proiecția unui film ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, iar printre invitați s-au numărat Irina Margareta Nistor, Ela Crăciun, Marian Drăgulescu, Gianina Corondan, Cristina Herea, Dan Byron, Cosmin Tudoran sau George Zafiu.

Cei prezenți s-au bucurat de vizionarea filmului „3000 de ani de dorință” și au beneficiat de o experiență „behind the scenes”, aflând o multitudine de secrete din incinta camerelor de proiecție.Experiența VIP a fost asigurată cu sprijinul restaurantului Spotlight din incinta cinematografului, care a oferit invitaților ocazia de a se bucura de un meniu delicios pe tot parcursul evenimentului.

Cinematograful mallului din zona Obor se bucură în prezent de cel mai avansat sistem de sunet, dar și de o imagine fără cusur. Cinemax depășește astfel standardul cinematografic de 2K și împinge limitele către tehnologia 4K.

După o perioadă incertă pentru rețeaua cinematografică din România, reprezentanții Cinemax sunt mai mult decât încântați să celebreze cei trei ani de activitate printr-un eveniment de o asemenea amploare: „Am deschis cinematograful pe 27 decembrie 2019 și după aproape 2 luni și jumătate am fost forțați să închidem. Nu a fost o perioadă ușoară și le mulțumim pentru suport partenerilor noștri de la Veranda, precum și echipelor noastre din România și Slovacia. Trebuie să mergem mai departe și vom continua să aducem elemente noi care să îmbunătățească experiența la film a clienților noștri. Să începem această nouă etapă împreună la Cinemax!” – a declarat Matus Matejicek, Project Development Manager Cinemax.

Pentru Veranda Mall, gazda Cinemax, a fost de asemenea un moment important:„Ne bucurăm că în sfârșit reușim să marcăm debutul Cinemax în Veranda Mall. Ne-a costat aproape 5 milioane de euro să construim cinematograful, iar banii aceștia se văd în săli, echipamente, în calitatea incredibilă care depășește absolut tot. Am auzit spunându-se că  este business class-ul cinematografelor și asta mi-a plăcut mult. E o deosebită plăcere să avem așa ceva în Veranda. Motivul pentru care am construit cinematograful a fost pentru a oferi ceva în plus comunității. Și este o plăcere reală ca în sfârșit acel ceva să fie disponibil, să fie deschis.” – susține Andrei Pogonaru, proprietar Veranda Mall

Cinemax Veranda este prima investiție în România a brandului slovac. Cinematograful centrului comercial din zona Obor a fost lansat în luna decembrie a anului 2019 și este în prezent cel mai nou din capitală. Conceptul dispune de 12 săli de cinema, 2 săli VIP, o capacitate de 2.700 m² și echipamente tehnologice de cea mai înaltă calitate. Sunetul este  asigurat de Dolby Atmos, iar imaginea de un proiector Laser 4K.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.