CityVisionMagazine

Descoperă orașul FAntastic!

Odată cu sfârșitul verii și al vacanțelor, nu trebuie să ne oprim din a explora și a vedea frumusețea locurilor și a lucrurilor din jurul nostru. Chiar dacă vine momentul să ne întoarcem în agitația orașului, atenția la detalii inedite ne dă un plus de energie și ne face să redescoperim anumite destinații despre care credem că nu mai avem nimic de aflat. Într-o perioadă aglomerată în care vacanțele iau sfârșit, cum ar fi să ai ocazia să explorezi și să te bucuri de o nouă aventură? FA îți oferă această oportunitate de a călători alături de patru prieteni, prin noua campanie ”Descoperă orașul FAntastic!”

Pentru a intra în campanie, cumpără oricare două produse FA* participante în campanie, pe același document fiscal, în perioada 01-30 septembrie 2022, înscrie-te pe simtetefantastic.ro, alege ce oraș fantastic vrei să vizitezi și poți câștiga, prin tragere la sorți, o aventură inedită: un tur în oraș cu un mini-van privat, ghid și cazare VIP.

Brașov, Sibiu sau Oradea sunt printre orașele FAntastice din România, cu străduțe pline de poveste, arhitectură minunată și aventuri la fiecare pas pentru tine și prietenii tăi. Indiferent de preferințele și interesele fiecăruia, există întotdeauna ceva de experimentat în fiecare dintre aceste trei destinații. Îndrăznește să explorezi cu FA!

*cu excepția săpunurilor solide FA