CityVisionMagazine

Descoperă noul denim de la Marks & Spencer

Denimul nu a mai fost niciodată atât de easy-to-wear! Ușor de purtat, ușor de adaptat și realizat din materiale sustenabile pentru planetă, colecția din denim de la Marks & Spencer este despre a oferi ocazia tuturor de a se simți bine în pielea lor, cu o notă effortless și cool.

Noua colecție din denim, disponibilă pentru întreaga familie, se concentrează pe stil, confort, autenticitate și versatilitate, oferind toate calitățile necesare unor itemuri timeless. Noile piese sunt create pentru toate tipurile de siluete, întreaga colecție fiind realizată din 100% bumbac provenit din surse responsabile. La acesta se adaugă un procent de 80% mai puțină apă folosită în procesul de producție al pieselor, scopul final fiind acela de a rezista un timp îndelungat în garderobă.  

Colecția destinată femeilor include articole cu croiuri feminine, cu detalii atent gândite, piesele reușind să pună în valoare toate siluetele.  Întreaga selecție de itemuri este realizată într-o abordare diferită, îmbinând stilul clasic al denimului cu detalii romantice, precum cămășile cu gulere brodate și mâneci bufante.

Colecția pentru bărbați prezintă o gamă de croieli autentice, contemporane, cât și clasice, care îmbină aspectul elegant cu confortul, ceea ce le face ușor de adaptat și integrat în numeroase outfit-uri pentru diferite ocazii. De la jeanșii Straight Fit Stretched, până la articole din bumbac 100% precum puloverele la baza gâtului  din bumbac pur sau tricourile in dungi navy din bumbac, toate piesele sunt ideale pentru a obține un look effortless.

Pentru copii, Marks & Spencer propune o gamă de piese special concepute pentru a le oferi libertatea de mișcare și confortul de care au nevoie pentru a se simți perfect în timp ce explorează lumea din jur. De la rochii tip cămașă din denim și până la salopete sau bluze din bumbac cu detalii deosebite și centuri reglabile, toate acestea sunt ideale pentru a fi purtate întreaga zi.

Noile piese din colecție sunt disponibile în magazine și pe www.marksandspencer.com/ro.