CityVisionMagazine

Bucură-te de unghii în culorile verii!

 Ne bucurăm încă de vară, de look-uri de frumusețe mai relaxate, chiar și pe unghii, unde triumfă culorile vesele și distractive. De la nuanțe fluorescente la cele pastelate, ne răsfățăm cu multe idei pentru a găsi un stil care să se potrivească gusturilor și tenului nostru.

Culorile neo, bej-urile sau delicatele nuanțe de macarons sunt în topul manichiurilor din această vară. Însă must-have-ul sezonului este aspectul unghiilor, nu culoarea aleasă. Cum să ne păstrăm frumusețea unghiilor toată vara? Specialiștii OPI ne oferă câteva sfaturi în acest sens, fie că alegem un lac, fie că păstrăm unghiile naturale, dar și soluții practice pentru o îngrijire de zile mari.

Apa este inamicul manichiurii!

      Ce poate fi mai plăcut vara decât apa? E plăcut și răcoritor să te scalzi, însă apa sărată sau bogată în clor din piscine usucă unghiile și cuticulele. În plus, înmuierea prelungită poate face ca unghiile să se extindă și să devină mai vulnerabile la ciobire. Dacă în vacanță vei petrece mult timp la plajă, aplică înainte de lacul colorat OPI Nail Envy Nail Strengthener și la final un strat suplimentar de OPI Top Coat pentru o protecție mărită.

Și, mai ales, nu uita de hidratare: cu apă pentru hidratarea internă, și cu cele mai bune creme pentru hidratarea externă!

O altă soluție este manichiura semipermanentă. Astfel, poți alege una dintre nuanțele OPI GelCol, un lac ce asigură un luciu deosebit, dar și rezistență impecabilă trei săptămâni.

Cuticule fine

      Cum să obții cele mai fine și sănătoase cuticule? Fără foarfecă sau freză, cuticulele pot rămâne fine și invizibile, asigurând un aspect îngrijit unghiilor. Un strop de ulei aplicat seara și manichiura va arăta impecabil zi de zi. Atât de simplu! Și ca să nu dai greș, folosește OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil: se aplică seara și păstrează cuticulele hidratate întreaga zi, iar în călătorii poți folosi OPI ProSpa Nail & Cuticle Oil To Go, cu o formulă ultra-hrănitoare, ce ajută la protejarea, refacerea și întărirea unghiilor, dar și la catifelarea cuticulelor.

Uscare rapidă

      Ești într-o continuă schimbare? Dacă-ți place să-ți schimbi des culoarea unghiilor, asortând-o mereu vestimentației, cu siguranță vei avea nevoie de o soluție de uscare rapidă, pentru că timpul este o resursă prețioasă în vacanță! Doar aplici un strat de lac de unghii RapiDry Top Coat sau picăturile OPI Drip Dry și în 60 de secunde unghiile tale vor fi gata pentru orice aventură a verii îți dorești.

Atenție la UV!

      De câte ori nu te-ai trezit cu unghiile îngălbenite, fără să știi exact motivul? Totuși, poate știai sau bănuiai că unele culori de lac pot îngălbeni unghiile dacă sunt aplicate direct pe unghie, fără protecție. Însă, probabil că habar nu aveai că razele UV pot face același lucru, ba chiar pot decolora și da o tentă gălbuie multor culori de lacuri, în special celor deschise. Prin urmare, pentru a ne proteja unghiile, specialiștii OPI ne recomandă să aplicăm două straturi de OPI Natural Nail Base Coat înainte de lacul colorat, apoi un top coat, dar și cremă cu SPF, inclusiv pe unghii.

Urmează toți acești pași și vei avea o vară colorată, cu unghii în tonuri estivale!