CityVisionMagazine

Cel mai râvnit fashion item pe timp de vară

Nu îți este frică să fii senzuală. Nu îți este teamă să explorezi noi forme de exprimare. Nu îți este deloc greu să îți creezi propriile standarde de frumusețe. Și tocmai de aceea ai curajul să stârnești emoții, să fii altfel, să te conectezi la cei din jurul tău, să te bucuri de vară în felul tău, eliberată de tipare.

Poate ai chef să dai o fugă undeva la plajă și să porți costumul tău de baie preferat, sau îl pui repede pe tine și fugi spontan la o piscină, în timpul zilei, pentru a te deconecta de la toate cele. Cine spune că nu poți face acest lucru? CALVIN KLEIN spune că poți! Și mai mult, te încurajează să renunți la orice inhibiție când îți alegi cel mai râvnit fashion item pe timp de vară – costumul de baie. Atât timp cât te reprezintă stilistic iar tu te simți bine în propria piele în timp ce îl porți, mai contează altceva?

În colecția CALVIN KLEIN Swimwear descoperi produse inspirate de modelele clasice din anii ’90 și ’00, cu o croială modernă. Estetica emblematică se vede în detalii artizanale, finisaje feminine, și o cromatică minimalistă, iar funcționalitatea o regăsești în propuneri noi de sutiene, ce oferă nu doar un look proaspăt dar și versatilitate, prin extra suport și bretele convertibile.

Descoperă toate produsele din colecția CALVIN KLEIN Swimwear disponibilă în magazinele  Calvin Klein din București Mall, ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța.