CityVisionMagazine

2NormaL se joacă în noul videoclip cu „Shot-uri de iubire”. Ce invitați speciali are in videoclip!

“Este o piesă pe care am visat-o în 2021…”

Dacă vă era dor de o piesă bună și un videoclip pe cinste atunci „Shot-uri de iubire”, piesa scoasă de Sprint Music este exact ce trebuie. Pentru că atât single-ul celor de la 2NormaL cât și videoclipul regizat de Claudiu Stan este fix ce trebuie într-o zi toridă de vară de pus pe repeat.

Dacă vrei să-ți iei vacanță și să pleci la mare înainte trebuie să asculți piesa lansată de 2NormaL împreună cu Sprint Music, „Shot-uri de iubire”, la care Claudiu Stan (MVPEntertainment) a făcut un videoclip pe cinste. Muzica a fost asigurată de Ralflo și Eduard Cotoară iar textul de Cortes și Eduard Cotoară. Videoclipul este unul hazliu, ce te duce cu gândul la filmul „Ziua Cârtiței”, plin de invitați celebri, de la Ralflo, la Whats’up, (de concertele căruia se ocupă chiar Eduard) sau Cortes.

„Poate părea incredibil, însă cea mai nouă piesă “Shot-uri de iubire” este o piesă pe care am visat-o în 2021, dar care a stat multă vreme în telefon, până când, cu ajutorul lui Marius Chină și a întregii echipe Sprint Music, a prins viață și a căpătat forma actuală. Ideea videoclipului a fost a lui Claudiu Stan, regizorul care a îndrumat această producție video. În videoclip protagonistul se trezește după o seară “mai grea” lângă această divă care îi rămâne în cap și în suflet urmând să o vadă în toate fetele de pe stradă. La finalul poveștii o găsește pe ea, cea adevărată, iar finalul clipului este de fapt începutul poveștii lor de dragoste. “Diva” din clip este un model, pe nume Anemona. În videoclip apare Ralflo (alături de care am compus piesa și care a făcut producția ei), Cortes (alături de care am scris textul piesei) și Whats’up al cărui manager sunt în acest moment, în cadrul Sprint Music. Filmarea clipului a durat aproximativ 10 ore care au fost presărate cu multe momente amuzante, pe unele le puteți urmări și voi în clip”, a mărturisit Eduard Cotoară, solistul piesei.

„Proiectul 2NormaL a luat naștere în luna noiembrie a anului 2020 când am regăsit în fișierele audio o piesă începută în 2017 alături de Any1 ( Andy Robert Nicolae) și i-am propus să o continuăm. Acesta a păstrat vibe-ul inițial, dar am decis de comun acord să o scriem de la zero. Inițial proiectul ne-a avut ca membri fondatori pe mine (Eduard Cotoară) și pe Mihai Păun (clape), însă din păcate în luna Noiembrie a anului 2021 Mihai a părăsit proiectul”, mai spune protagonistul trupei 2NormaL.

Link 2NormaL – „Shot-uri de iubire”: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZD3kco3m0U4