CityVisionMagazine

Tendințe: 3 perechi de sandale perfecte pentru jeans

Într-o vară plină de culoare și romantism tot mai multe dintre noi se întorc la marea lor dragoste-jeansii- pentru ținutele casual de weekend și vacanță. Sunteți în bună companie, deoarece tendințele de catwalk favorizează acest combo comod și cool.

Am profitat de începerea reducerilor la DEICHMANN pentru a vă prezenta 3 perechi estivale perfecte pentru a fi purtate cu jeansii preferați. Toate sunt la reducere, așa că vă sfătuim să vă grăbiți pentru a achiziționa comorile stilistice.

Slapii împletiți flatform

Îi găsești în colecțiile tuturor designerilor de top și cu siguranță te-ai întrebat cu ce anume ai putea să-i  asortezi în afară de rochii vaporoase. Ei bine, arată impecabil alături de jeans largi cu talie înaltă. Alege o culoare pastelată din piele ecologică, pentru a fi ușor de curățat și întreținut. Îndrăznește să îi porți cu crop tops în timpul liber și cu cămăși înnodate în talie în situații mai rezervate.

Sandalele cu 2 catarame

Majoritatea le asociem cu voiajele lungi de vară unde umblăm kilometrii pentru a găsi plaja perfectă, cocktailul perfect sau obiectivele turistice pe care le avem de bifat. Arată impecabil și în oraș alături de jeans drepți sau largi și tricouri răcoroase. Adaugă ținutei un sacou XL dintr-un material natural precum inul sau bumbacul și bucură-te de un aer cool și relaxat. Mare atenție să aplici SPF pe laba piciorului pentru a nu te bronza în dungi.

Sandalele baby

Probabil aveai barete din elastic când erai mică. Astăzi designerii recreează confortul și stilul jucăuș al copilăriei în varianta din piele ecologică și talpă de spumă. Alege o culoare-statement precum roz, corai, verde lime sau turquoise. Stlizează-i cu blugi evazați tip palazzo, cu talie extra înaltă, ideal nefinisați în partea de jos . Combină cu topuri și bluze tricotate plus o pălărie de pai.

Descoperă sandalele perfecte în magazinele DEICHMANN si online, pe deichmann.com