CityVisionMagazine

Un nou magazin CALVIN KLEIN acum în Băneasa Shopping City

Calvin Klein, Inc. anunță deschiderea unui nou magazin Calvin Klein Underwear în Băneasa Shopping City prin Sarkk Srl, parte din Sarkk SA, distribuitorul exclusiv CALVIN KLEIN în România. Magazinul este cel de-al 8-lea magazin al brand-ului din țară.

Calvin Klein Underwear este cea mai nouă destinație shopping de design underwear. Talia distinctivă, purtată de milioane de femei și bărbați din toată lumea, este simbolul liniilor de lenjerie Calvin Klein Underwear. Noul magazin este situat la primul etaj și oferă o gamă completă de lenjerie modernă de corp pentru bărbați și femei, costume de baie, dar și îmbrăcăminte de noapte și de casă – item-uri emblematice reinterpretate pentru a celebra individualitatea colectivă. Cu un design universal care complementează orice siluetă, cele mai recente colecții Calvin Klein Underwear disponibile în noul magazin oferă satisfacție instantă și un look iconic.

Linia CALVIN KLEIN UNDERWEAR este cunoscută la nivel mondial printr-o estetică minimalistă și provocatoare, specifică brand-ului, și mereu oferă consumatorilor modele inovatoare de o calitate și croială superioare.

Cel de-al 8-lea magazin al brand-ului situat în Băneasa Shopping City urmează conceptul de design Calvin Kleinprezentând publicului o estetică modernă și sofisticată, ce comunică AND-ul contemporan și minimalist specific brand-ului.

Dedicat persoanelor care îndrăznesc să-și exploreze creativitatea și care își doresc în garderobă item-uri statement, abandonând anonimitatea stilistică, magazinul Calvin Klein Underwear din Băneasa Shopping City devine cea mai hot destinație de shopping.