CityVisionMagazine

Ce filme noi vedem la Cineplexx din 3 Iunie

MERGE ȘI-AȘA ( AG )

PREMIERĂ: 3 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Aventura

DISTRIBUȚIE: Florin Mititelu, Ioana Calota, George-Ioan Hodor

SINOPSIS:

În Europa sfâșiată de cel de-al Doilea Război Mondial, Giani călătorește din București spre Paris pe jos, iar pe drum are șansa să asculte melodii tradiționale ale diverselor nații europene, pe care le distilează într-un stil propriu…

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3PWlOdX

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

R.M.N ( AP12 )

PREMIERĂ: 3 iunie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Dramă

DISTRIBUȚIE: Marin Grigore, Judith State, Orsolya Moldován, András Hatházi , Deák Zoltán

SINOPSIS:

În preajma Crăciunului, Matthias (30) se întoarce de la muncă din Germania în satul său natal transilvan,

preocupat de copilul care crește fără el (Rudi), de femeia pe care o iubește în taină (Csilla) și de tatăl rămas singur (Otto). Încearcă să se implice mai mult în educația băiatului rămas prea îndelung doar în grija mamei (Ana) și să-l dezbare de spaimele nedeslușite care l-au cuprins.

Când la mica fabrică de care se îngrijește Csilla sunt angajați câțiva muncitori noi, pacea celor din comună se tulbură, spaimele îi cuprind deopotrivă și pe adulți, iar frustrările, conflictele și pulsiunile irump la suprafață prin pojghița subțire de aparentă înțelegere și calm.

O poveste despre resorturile profunde ale comportamentului uman în fața realităților care îl suprind, despre relația cu celălalt și despre felul în care ne raportăm cu toții astăzi la un viitor neliniștitor.

PROGRAM:

2D DULAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/39885Aa