CityVisionMagazine

Regulatpro ® – Un ajutor 100% natural pentru sănătatea întregii familii

Ne dorim să fim mereu în formă, plini de energie și cu un sistem imunitar care să funcționeze la potențial maxim. Însă câteodată nu putem să realizăm aceste lucruri fără un ajutor din exterior!

Produsele din portofoliul Regulatpro® sunt 100% naturale cu un conținut de bioelemente active ce crește nivelul de energie celulară, asigură protecție antioxidantă pentru organism, întărește sistemul imunitar și contribuie la consolidarea stării de well being.

Formula de bază conține din Regulatpro® este obținută din fructe, legume și semințe de origine exclusiv organică, ce sunt obținuți prin procesul brevetat de fermentare în cascadă. Fermentarea în cascadă este o metodă unică ce de desfășoară pe o perioadă de 12 săptămâni în cadrul căreia toate ingredientele sănătoase sunt “descompuse” și concentrate până la atingerea nivelurilor foarte ridicate de enzime bioactive.

Din gama Regulatpro® fac parte:

Regulatpro® Bioîmbunătățește producția de energie, restabilește și activează procesele din celule, contribule la reglarea activității sistemului imunitar, accelerează metabolismul, reglează și menține flora intestinală sănătoasă, ajută procesele de purificare și detoxifiere, reduce stresul oxidativ și întărește mecanismele de apărare ale organismului.

Regulatpro® Bio poate fi administrat ca și suport oricărei persoane.  Datorită întregii sale compoziții naturale și a efectului benefic, poate fi administrat gravidelor, copiilor și adulților.

Regulatpro® Metabolic echilibrează metabolismul celulelor și propriul sistem enzimatic al organismului. Ca urmare, absorbția și utilizarea nutrienților, vitaminelor și mineralelor administrate sunt la nivelul optim.  Concentratul susține sistemul endocrin, accelerează metabolismul, compensează pierderile de lichide după activitatea fizică sporită și fitness, sprijină funcționarea eficientă a ficatului și ajută la reducerea greutății.

Regulatpro® Kids – Regulatiuseste un ajutor neprețuit pentru fiecare mamă în lupta împotriva îmbolnăvirilor frecvente la copii. Regulatius susține procesele de reglementare din organism și susține dezvoltarea corectă a sistemului imunitar, îmbunătățește producția de energie, reduce stresul oxidativ, crește producția de enzime. Contribuie la reducerea stărilor de astenie si oboseală.

Formulele Regulatpro® nu conțin gluten, alcool, conservanți, lactoză, zaharuri adăugate sau culturi modificate genetic. Concentratul este 100% vegan.

Mai multe detalii despre produs (ingrediente, beneficii, administrare) puteți găsi pe: http://regulatpro.ro/, https://www.catena.ro/cauta/regulatpro,  dar și pe rețelele sociale:

www.facebook.com/regulatproromania

și

www.instagram.com/regulatpro_romania/