CityVisionMagazine

Tradiția continuă! De Ziua Copilului, la EL STUDIO, cei mici au parte mereu de surprize!

             Lumea copiilor este o lume minunată, gingașă și plină de veselie. O lume în care noi, adulții, trebuie să pășim încet, cu grijă, iubire și multă tandrețe. Să le oferim copiilor cele mai frumoase momente, de care să-și amintească atunci când vor ajunge la rândul lor adulți.

            Cu prilejul zilei de 1 Iunie, ca în fiecare an, echipa El Studio a pregătit surprize pentru cei mai tineri clienți: un tuns gratuit, pe care-l vor oferi tuturor copiilor care le vor trece pragul.

            Astfel, într-o atmosferă primitoare și veselă, cu zâmbetul pe buze, echipa El Studio Style îi așteaptă pe copii să le facă o vizită la salon, pentru a le oferi în dar, de ziua lor, serviciul de tuns gratuit. Este o tradiție a salonului de a oferi un cadou copiilor de ziua lor. Un gest frumos pe care cei de la El Studio încearcă să-l facă în fiecare an, pentru a marca ziua copiilor în salon.

            Ziua Copilului trebuie să fie prilej de bucurie pentru toți copiii, indiferent de mediul din care provin sau de alți factori. De aceea, cu ocazia zilei de 1 Iunie, echipa El Studio organizează un eveniment unde vor fi invitați la salon un grup de copii institutionalizati din sectorul 2 al Capitalei.

Cu ce servicii vor fi răsfățați cei mici? Ei bine, echipa El Studio pregătește pentru tinerii clienți servicii de tuns pentru fete și băieți, manichiură și împletituri de tot felul pentru păr dedicate fetelor, care să le pună frumusețea și inocența în valoare, dar și alte servicii, pentru ca la final, cei mai tineri clienți să plece bucuroși și fericiți că au petrecut una dintre cele mai frumoase zile de 1 Iunie din viața lor. Pentru că fericirea stă în lucruri simple și ține de noi s-o primim și s-o oferim mai departe.

Acest eveniment plin de încărcătură emoțională reprezintă un parteneriat El Studio și Asociația Omis.

La El Studio Style vei găsi mereu ajutorul de care ai nevoie. În oricare dintre cele 12 saloane din București te așteaptă o echipă minunată, pregătită să ofere cele mai bune soluții, adaptate nevoilor tuturor clienților… de la mic la mare. Pasionați de ceea ce fac, echipați cu răbdare și dăruire, specialiștii lantului de saloane abordează cu profesionalism orice provocare.

Pe 1 Iunie, sărbătorim lumea minunată a copiilor… la salon! Vă așteptăm!

www.el-studio.ro

1 IUNIE – BUCURIA COPIILOR

Tot cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, va avea loc evenimentul caritabil „1 Iunie – Bucuria Copiilor”, realizat de Asociatia OMIS în colaborare cu Primaria Orașului Pantelimon și Direcția de Asistență Socială din orașul Pantelimon. Evenimentul va avea loc la Sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 1 din strada Biruinței, nr. 70, orasul Pantelimon, pe 1 iunie 2022, în intervalul orar 15:00 – 18:00, cu scopul susținerii Proiectului „Muzica Vindecă”.  

Evenimentul este cu intrare liberă și se adresează tuturor categoriilor de vârstă (copii, tineri, părinți și bunici).

În cadrul evenimentului, corurile de copii ale Asociației OMIS vor prezenta câte un moment muzical, dar vor avea loc și alte momente muzicale susținute de invitați speciali. Cu această ocazie, copiii prezenți la eveniment vor beneficia, gratuit, de ateliere de art-craft și face-painting, iar adulții vor putea achiziționa diferite produse/cadouri hand-made, prin intermediul cărora vor susține cauza caritabilă.

Cauza caritabilă a evenimentului: sustinerea PROIECTULUI „MUZICA VINDECĂ”

Proiectul esteimplementat de Asociație, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, sector 2 București, Biserica Mărcuța și Parohia Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din același sector, începând cu luna ianuarie a acestui an. În cadrul proiectului sunt oferite săptămânal, cursuri de cor pentru 25 de copii instituționalizați, din apartamentele de tip familial ale DGASPC sector 2; cursuri de canto popular pentru 15 copii talentați, cu dificultăți socio-economice, din orașul Pantelimon; ateliere de art-craft, întâlniri motivaționale cu persoane publice; realizarea de evenimente/spectacole, în care copiii sunt implicați și ieșiri în scop recreativ și de socializare, în locații precum Cinema.