CityVisionMagazine

Ochelarii de la Clarfon, noua tendință vara aceasta

Cu toții ne amintim de vremurile în care persoanele care sufereau de o afecțiune a vederii, primeau diferite etichete, nu tocmai plăcute.

Astăzi, o pereche de ochelari de vedere, pe lângă faptul că este o reală necesitate, a devenit un obiect indispensabil din colecția de accesorii.

Acest accesoriu îți poate evidenția mai bine personalitatea, simțul modei și trăsăturile faciale.

Cea mai frecventă boală oculară din secolul nostru este miopia. Aceasta afectează o treime din populația lumii. Conform statisticilor, aproximativ 35% din populația europeană suferă de miopie. Statisticile arată că în medie, 1 din 4 copii suferă deja de deficiențe de vedere în școala primară. Principalul motiv pentru aceasta este suprasolicitarea vederii la care sunt expuși oamenii societății informaționale moderne ca urmare a impactului asupra lor a fluxului de informații.

Se estimează că numărul persoanelor mioape va depăși 500 de milioane până în 2030, potrivit unui studiu făcut de Societatea Europeană de Oftalmologie, în colaborare cu Institutul Internațional de Miopie.

Printre cauzele miopiei:

·       Afecțiuni genetice, aproximativ 85% din părinții miopi au, de asemenea, copii cu miopie;

·       Lipsa unui consult medical de specialitate la timp;

·       Influența mediului asupra muşchilor globului ocular;

Afecțiunile de tip oftalmologic descoperite la timp pot ajuta la stagnarea acesteia sau chiar la vindecare. Din acest motiv, o pereche de ochelari potrivită nu doar că poate fi un remediu pentru afecțiunea de care suferi dar poate să fie și un accesoriu de bază, vara aceasta.

Din acest motiv, în această lună la Cabinetele de Optică ai TESTAREA GRATUITĂ A VEDERII și mai mult de atât, ai 50% REDUCERE la toate RAMELE PENTRU OCHELARI.