CityVisionMagazine

Călătorie EXTRAterestră la Sun Plaza, în Universul Florilor

Expoziția florală revine și anul acesta sub un concept inedit, inspirat din universul cosmic. Centrul comercial Sun Plaza își invită vizitatorii în perioada 13 – 27 mai să descopere aranjamentele speciale din cadrul „Flower Expo” care recreează elemente cheie ale unei călătorii spațiale.

Acest eveniment este la a XI-a ediție, iar tema este „Aventura spațială” și cuprinde trei setupuri prin care vizitatorii pot explora cosmosul într-o formă apropiată de realitate și, în același timp, estetică datorită decorurilor florale:

–        Astronautul este amplasat în apropierea intrării principale și este ilustrat printr-un costum real decorat cu flori.

–        Racheta spațială este amplasată pe o structură piramidală, iar mixul de flori recreează culorile vibrante care apar la lansarea unei rachete reale pe orbită.

–        Semiluna reprezintă o butaforie impozantă care, alături de flori și celelate elemente, formează un cadru feeric și instagramabil.

#ExtraAtmosfera

Sun Plaza invită toți vizitatorii să se fotografieze alături de cele trei decoruri cosmice și să participe la concursul care se va desfășura pe Instagram, pe toată perioada expoziției. Una dintre fotografiile postate în Social Media, sub hashtag-ul #ExtraAtmosfera va fi premiată cu un aranjament floral personalizat, în valoare de 100 de euro.