CityVisionMagazine

Cum poți aduce un supererou la petrecerea copilului tău. Yuppy Yee Events vine cu distracția la tine

 Când spunem „erou”, ne gândim cu toții la eroii din desenele animate sau din filmele Marvel. Însă trebuie să știi că erou poate fi oricine, atâta timp cât are o inimă mare și se gândește la aproapele lui.

Cum a luat naștere ziua supereroilor

An de an, pe 28 aprilie, se serbează ziua supereroilor și este o zi proclamată la inițiativa angajaților Marvel. 

Primele povești fictive cu supereroi au fost publicate într-o bandă desenată în 1936 (Phantom), apoi în 1940 a fost introdus un omolog feminin (Fantomah), iar de atunci au fost create și dezvoltate sute dintre ele. Și acum, când ne gândim la Supereroi, este prea obișnuit ca ceea ce ne vine în minte este un bărbat sau o femeie cu puteri speciale, care poartă un costum strâmt, din spandex, care este adesea viu colorat, cu model strident și, inevitabil, are lenjeria intimă pe exterior. Ziua Națională a Supereroilor a început să fie serbată pentru prima dată în 1995, când angajații Marvel Comics au ieșit în lume pentru a-i întreba pe copii ce superputeri și-ar dori să aibă dacă ar fi posibil. Rezultatele au fost  surprinzătoare, scrie Days Of The Year.

Citește mai multe despre istoria zilei naționale a supereroilor pe Informateca.ro. 

Ai auzit de Yuppy Yee Events? Iată cum poți aduce un supererou la petrecerea copilului tău

Serbarea Zilei Naționale a Supereroilor poate fi un prilej de distracție, asta este clar. Însă dacă vrei să aduci la petrecerea micuțului tău un personaj pe care îl îndrăgește, poți apela la Yuppy Yee Events. Firma cu animatori pentru copii îți poate sta la dispoziție oricând și poți alege dintr-o gamă largă de personaje. Fie că este vorba despre Batman, Superman, Spiderman sau personajele din Eroi în pijamale, Yuppy Yee Events este locul perfect de unde poți beneficia de acest tip de servicii.

Copilul tău se va bucura de prezența supereroului preferat și în plus de asta, își va crea amintiri de neuitat. Pictura pe față, jocurile educative, dar și dansurile, nu vor lipsi din programul de distracție.