CityVisionMagazine

Despre protecție hepatică și colesterol ținut sub control

Alimentația dezechilibrată, nesănătoasă (excesul de grăsimi saturate, carbohidrați și dulciuri) din timpul anului și cu atât mai mult din perioadele de Sărbători, afectează buna funcționare a ficatului și, ca urmare, a întregului organism. Semnalul de alarmă este dat de valorile colesterolului din sânge, respectiv ale colesterolului HDL (colesterol bun), LDL (colesterol rău) și ale celui total.

Colesterolul este un tip de grăsime de care organismul are nevoie pentru a funcționa în mod normal. Acestă substanță are o consistență ceroasă, este produsă de ficat și se regăsește în sânge. În mod normal, ficatul produce între unu și două grame de colesterol, iar colesterolul în exces din sânge poate crește riscul de afecțiuni cardiace.

În cazul în care valorile colesterolului „rău” și ale celui „bun” sunt la limită, pot fi normalizate printr-un regim alimentar (reducerea cantității de grăsimi, consumul crescut de legume și fructe) și un stil de viață corespunzător (câte 30 de minute de exerciții fizice de trei ori pe săptămână, evitarea stresului, a alcoolului, cafelei și fumatului). Dacă nu apar rezultate, medicul poate recomanda un tratament farmacologic. De asemenea, există și preparate pe bază de plante care conțin vitamine și substanțe ce susțin funcționarea normală a ficatului și menținerea unui nivel normal de colesterol în sânge.

Sanohepatic Colesterol este un supliment alimentar care contribuie la menținerea funcției normale a ficatului, la menținerea concentrației normale a colesterolului din sânge, favorizând în mod eficient și eliminarea toxinelor din organism. Produsul conține 5 mg de monacolină K, o substanță activă extrasă din drojdia de orez-roșu, moleculă naturală care inhibă producerea de colesterol, ajutând astfel la menținerea unor concentrații normale ale acestuia în sânge. Pe lângă monacolină K, Sanohepatic Colesterol mai conține Colină, L-ornitină L-aspartat, Vitaminele B6 și B12, fiecare aducând organismului propriile beneficii.

Colina (o vitamină hidrosolubilă) contribuie la eliminarea substanțelor toxice și a metaboliților inutili acumulați în organism, înlesnind funcțiile ficatului. (Eficiența acestei vitamine crește prin asocierea cu vitamina B12.) L-ornitina L-aspartatul este o combinație a doi aminoacizi care intensifică procesele de detoxifiere a amoniacului în ficat, proces prin care este eliminat amoniacul din organism. Prin conținutul de vitamine B6 și B12, Sanohepatic Colesterolcontribuie la reducerea oboselii și extenuării precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Pentru menținerea unui ficat sănătos și a unui nivel optim al colesterolului din sânge se recomandă administrarea a două comprimate de Sanohepatic Colesterol pe zi, înghițite cu suficient lichid.

Sanohepatic Colesterol acționează, așadar, eficient în două direcții importante pentru menținerea sănătății organismului în ansamblul său, fiind un produs cu dublu rol: pe de o parte, menține funcția normală a ficatului, iar pe de altă parte ajută la menținerea unui nivel normal al colesterolului din sânge.

Sanohepatic Colesterol – Beneficiu dublu într-un singur comprimat!

Pentru mai multe informații, accesați www.sanohepatic.ro