CityVisionMagazine

Levi’s prezintă noul său icon, sneakerșii LS1

Un omagiu adus blugilor legendari Levi’s 501

Totul a început cu materialul: bumbacul, fibra filată și țesută în istoria Levi’s și un pilon în narațiunea culturală încă de la prima pereche de blugi 501 în 1873, denimul continuă să consolideze moștenirea mărcii, generație după generație și se regăsește sub o nouă formă în această primăvară: LS1. Onorând acest ADN legendar, noii sneakers LS1 sunt confecționați din cânepă coponizată, completați cu detaliile celebre. Noile modele de sneakers LS1 pentru brand au fost inspirate de îmbrăcămintea pentru skateboard și celebrează evoluția și măiestria sneakerșilor de zi cu zi.

Un stil ce a rezistat testului timpului

O piesă de bază pentru toate anotimpurile, LS1 are o talpă voluminoasă, inspirată de skating, care se întâlnește cu un bumbac grunjos, făcându-i perfecți pentru purtarea de zi cu zi. Ținând cont de renumita comunitate globală de fani Levi’s, LS1 se joacă cu estetica, genurile și stilurile – rezultatul este un mix perfect de contemporan și clasic, potrivit pentru toate categoriile sociale. Atât modelele low, cât și cele medii sunt completate cu detaliile emblematice ale mărcii, inclusiv cusături contrastante, ochiuri metalice în stil de nituri și o linie roșie la călcâi. LS1 debutează în patru nuanțe: un albastru indigo iconic familiar; negru versatil; un galben ocru care amintește de cusăturile blugilor Levi’s și un ecru strălucitor, culoarea naturală a bumbacului netratat și a cânepei.

O abordare responsabilă

Această colecție capsulă de sneakerși oferă o completare a garderobei moderne. Din cap până în picioare, Levi’s creează produse care sunt obținute în moduri mai bune, din materiale mai bune și realizate la cea mai înaltă calitate, făcute pentru a fi extrem de durabile. LS1 are partea superioară din cânepă cotonizată, branț Ortholite reciclat și accente din poliester reciclat (căptușeală, șireturi, limbă și etichete) care împreună susțin construcția durabilă și dau viață angajamentului continuu al mărcii de a respecta planeta. LS1 este conceput pentru a fi iubit și purtat cât mai mult timp posibil. Aceștia sunt prezentați într-o cutie albastră premium în care un cod QR te invită să afli detalii suplimentare despre angajamentele continue ale Levi’s pentru mediu.

Un pop-up parizian & LS1 x Doctor Woo

Deja previzualizat într-un magazin pop-up exclusivist în perioada 18-23 ianuarie din Paris, LS1 a aterizat cu o ediție limitată de LS1 personalizată manual de artistul tatuator Doctor Woo din Los Angeles. Magazinul întruchipează și mai mult parteneriatul și a fost proiectat de Doctor Woo și echipa sa – ilustrațiile din acest spațiu captivant de pe podele și pereți au fost inspirate de designurile lui Doctor Woo și a dat viață totodată unui salon intim de tatuaje. Spațiul includea, de asemenea, o rampă de skate funcțională, precum și o expoziție de fotografii realizată de fotograful și creatorul de film parizian Hugues Lawson Body ale cărui portrete evidențiază diversitatea tineretului parizian. Au fost disponibili pentru achiziționare la pop-up înainte de data lansării sale la nivel mondial, iar fiecare pereche de LS1 a venit la pachet cu un bilet de tombolă ce ii oferea noului său proprietar șansa de a câștiga o programare pentru a fi tatuat de Doctor Woo.