CityVisionMagazine

Sense lanseaza in premiera o colectie limited-edition de tricotaje fine din fire de matase

Noile tricotaje subtiri din matase naturala/lana extrafina, reprezinta o continuare fireasca a misiunii Sense, inceputa in urma cu peste 18 ani, de a oferi clientilor sai piese in care sa arate si sa se simta excelent, si care sa isi amortizeze cel mai bine valoarea. Daca in ultima perioada colectiile Sense concepute de designerul Andreea Tincu au avut drept numitor comun confortul de nivel superior, materializat prin articole vestimentare ultra-versatile, de baza, si in acelasi timp chic, sezonul acesta accentul este pus si mai mult pe alianta dintre elementele care favorizeaza libertarea de miscare, si cele sinonime cu rasfatul si eleganta. Astfel, bluzele tricotate din fire de matase, alaturi de cele din lana extrafina, devin reperele unei garderobe de primavara aducatoare de bucurie, sofisticata, si eminamente impecabila.

Prin lansarea colectiei de tricotaje fine din matase/lana premium cu un grad de finete aparte, Sense reconfirma importanta unor investitii inteligente in piese realizate din tesaturi si materiale care “imbatranesc” frumos, si care alcatuiesc un dressing in care accentul este pus pe calitate, nu pe cantitate. O rochie de seara va fi purtata in cel mai bun caz de 3-4 ori pe an, insa o bluza cu un croi simplu, din fire de matase naturala sau de lana, isi va gasi locul in atat de multe asocieri stilistice, incat te vei simti minunat zilnic, nu doar la ocazii speciale. Acesta este adevaratul lux si aceasta este “magia” care acompaniaza articolele a caror valoare intrinseca surclaseaza eticheta de brand.

Tricotajele subtiri de primavara, in editie-limitata, invita la interactiune, la atingere, firele naturale de matase si de lana avand o caldura si o energie speciala, care rezoneaza intr-un mod unic cu fiecare persoana. Sunt catifelate, moi, delicate, si dat fiind ca nu au cusaturi, exceleaza la capitolul confort. In plus, se adapteaza excelent la variatiile de temperatura, fiind deopotriva calduroase si racoroase.

Intr-o lume aflata intr-o goana perpetua dupa urmatorul trend sau “IT item”, Sense schimba regulile jocului si invita la descoperirea in tihna a unor piese care iti permit sa ai un moment de ragaz. Un moment in care sa reflectezi, sa analizezi, sa discerni, si sa alegi longevitatea in locul articolelor pasagere, mult prea recognoscibile si care iti limiteaza numarul de purtari si de styling-uri. Si nu in ultimul rand, sa acorzi o sansa culorilor efervescente, revigorante, optimiste! De la fuchsia, coral, magenta si pana la galben mustar sau albastru electric, paleta cromatica propusa de Sense pentru colectia de tricotaje din fire de matase sau din lana extrafina, stimuleaza creativitatea, inspira si schimba instant dispozitia.

Colectia unica de tricotaje premium este disponibila atat in magazinele Sense din reteauna nationala, cat si pe www.fashionsense.ro.