CityVisionMagazine

DOUGLAS deschide trei magazine noi în România

DOUGLAS îți continuă expansiunea în România și deschide trei magazine noi în afara Bucurestiului. În acest scop, a fost agreat un parteneriat cu Prime Kapital, dezvoltator imobiliar de top din Europa Centrală și de Est.

Lavinia Ivas, Country Manager DOUGLAS România: “Anul acesta ne-am propus să ne extindem prezența în țară. Astfel, continuăm să deschidem noi magazine în țară, în timp ce continuăm să investim în afacerea noastră de E-comm. În următoarele luni vom deschide trei noi magazine în locații atractive, întărindu-ne și mai mult poziția pe piață în România. Așteptăm cu nerăbdare să ne consiliem clienții în aceste locații noi, să le oferim serviciile și expertiza noastră, precum și o gamă largă de produse cosmetice și parfumerie.

Primul magazin nou va fi deschis în luna mai în DN1 Value Center din Corbeanca, Ilfov. Această deschidere va fi o premieră pentru Douglas, deoarece este prima dată când retailerul de frumusețe intră într-un strip mall din România. Celelalte două deschideri noi de magazine vor fi în centrul comercial Dâmbovița Mall, Târgoviște și în orașul Alba Iulia.

“Cu aceste noi deschideri de magazine ne continuăm abordarea de a fi mai aproape de clienții noștri, oferind peste 10.000 de produse în fiecare magazin și servicii premium.” a spus Lavinia Ivas. “Suntem încrezători că abordarea noastră omnichannel ne va ajuta clienții să ne cunoască mai bine valorile și brandul.”

Pana la sfarșitul anului, rețeaua de magazine Douglas din România va ajunge în 37 de locații.