CityVisionMagazine

Pregătește-ți părul pentru zilele cu soare

Ușor, dar sigur, soarele capătă forță și energie! De aceea, este înțelept să îți pregătești părul pentru zilele din ce în ce mai calde. Iată și de ce: în caz contrar, este posibil să te confrunți cu vârfuri despicate, culoare mai ternă și păr degradat din cauza efectelor razelor soarelui.

Stiliștii Londa Professional îți sar în ajutor cu 3 recomandări pe care ar trebui să le urmezi dacă vrei să te bucuri de o podoabă capilară strălucitoare și plină de sănătate și pe timpul zilelor cu soare!

1. Introdu în rutina de îngrijire a părului un produs cu factor SPF

           Vara, atât tenul, cât și părul trebuie protejat de efectele nocive ale razelor UV. Specialiștii recomandă folosirea unor produse de îngrijire (loțiune, spray-uri sau uleiuri) care îți protejează părul împotriva razelor.

2. Ține-te departe de instrumentele de styling

Soarele nu e milos când vine vorba de podoapa ta capilară. Astfel, părul este afectat de expunerea la soare, dar și de transpirația de la nivelul scalpului. Este recomandat să iei o pauză de la coafarea cu styler-ul tău favorit!  

Dacă te temi de fire rebele sau electrizate mizează pe o loțiune sau cremă cu efect de finisare.

Tame It de la Londa Professional este o loțiune pentru netezire care te ajută să ai un look impecabil. Atuurile sale? Micro-polimerii 3D-sculpt. Aceștia unesc șuvițele individuale, iar coafura capată un aspect neted și structurat.

3. Distanțează spălările pe cap

”Dacă te speli prea des pe cap, există riscul ca părul tău să se usuce foarte mult. Atenție: vara trebuie să fii foarte atentă să nu te speli pe cap înainte de a merge la piscină sau la mare. De ce?  Pentru că șamponul înlătură uleiurile naturale ale șuvițelor tale, așa că acesta va fi mai repede afectat de substanțe precum clorul sau sarea din mare”, ne sfătuiește Gabriel Ilie, stilist Londa Professional.

Prețuri recomandat Tame It de la Londa Professional: 57 lei