CityVisionMagazine

LIFE Dental Spa, locul unde frica de dentist dispare! Alege fără freză, fără ace și fără durere

Tratamentele Laser nu au contraindicații! Acestea sunt recomandate atât copiilor, cât și femeilor însărcinate dar și celor care alăptează.

Tratamentul cariilor cu ajutorul laserului, chirurgie dentară laser, dinți ficși în 24 de ore, implantologie laser sau radiologie dentară sunt doar câteva servicii la care puteți apela cu încredere la medicii clinicii LIFE Dental Spa.

LIFE Dental Spa se află pe strada Lungă nr. 159.

Programările se fac la numărul de telefon 0772.003.961.

Deschiderea unei afaceri de la zero este visul multor români, însă puțini reușesc. La doar 35 de ani, Stefan Obreja, CEO-ul Life Dental Spa, conduce spre succes un lanț de zece clinici stomatologice și continuă efervescent planul de extindere al companiei atat în toate orașele mari din România, cât și la nivel internațional: “Sofia, Munchen sau Dubai sunt doar cateva dintre țintele pe termen scurt ale Life Dental Spa. Extinderea este fulminantă și abordează atât domeniul serviciilor dentare, cât și a unor noi linii de business îndreptate către laboratoare de tehnică dentară”, spune Ștefan Obreja.

Dupa nici trei ani la conducerea lanțului de clinici stomatologice Life Dental Spa, Stefan Obreja a reușit sa dubleze permanent cifra de afaceri inclusiv în timpul pandemiei. Rezultatele continuă să-l susțină: a transformat Life Dental Spa într-un brand respectat, puternic și dinamic. Misiunea companiei sale este sa ofere pacienților servicii stomatologice minim-invazive, ultra-tehnologizate, fără durere și cu materiale biocompatibile cu corpul uman.

Ștefan Obreja se distinge printr-un stil de management agil, bazat pe rezultate, care transmite pieței faptul că există lucruri mai importante decât banii: “Pacientul este întotdeauna în centrul atenției. Atentia pentru pacientul conduce. In toate clinicile Life Dental Spa abordarea convențională a stomatologiei s-a transformat într-una holistică ce presupune, pe lângă tratamentul cu ultratehnologia laserului dentar și a stomatologiei digitale, o interacțiune între acestea și realitățile fizice, mentale, biologice și emoționale ale pacienților. Ambasadorul acestei noi abordări și filosofii medicale este fondatorul clinicilor Life Dental Spa, doctor Cristina Obreja”, povestește Ștefan Obreja.

Stefan Obreja este un manager care pune un accent puternic pe resursa umană. Astfel, Life Dental Spa este rezultatul unei investiții solide în specializarea dentară și în participarea la cele mai avansate și moderne cursuri de formare profesională și instruire. “Oamenii de lângă tine, faptele tale, felul în care te comporţi, acestea sunt toate elementele care creează legături şi relaţii, care vor trece mereu proba timpului” a declarat Ștefan. Spiritul său competitiv caracterizează întreaga companie, iar profesionalismul, munca în echipă, promptitudine, deschiderea spre nou și viziunea de business sunt elemente care deja fac parte din cultura întregii organizații.

De la Revista Patronatului Român, Ștefan Obreja, CEO Life Dental Spa, va primi premiul pentru “Cea mai frumoasă poveste de business”, de asemenea, în palmares adună  – pe lângă distincțiile deja menționate – în cadrul Galei iSucces primește premiul pentru “Cel mai activ jucător de pe piață stomatologica din România”.

Motivaţia CEO-ului a fost generată de abilitatea acestuia de a conecta pasiunea sa cu munca, fapt prin care Life Dental Spa a putut genera deja un impact puternic la scară națională largă, prin conceptul şi serviciile lansate. „Ceea ce mă defineşte este curiozitatea şi deschiderea pe care o am faţă de ideile noi de viitor. Prin aceste elemente îmi pun amprenta asupra pieței si părinților noștri”, a mai spus CEO-ul Life Dental Spa.

“Este foarte important să mergi la control dentar în mod regulat și să nu te supui unor riscuri inutile!”, precizeaza Stefan Obreja. El reamintește importanța efectuării controalelor dentare regulate la minim șase luni prevenind astfel atat majoritatea bolilor orale cât și agravarea unor probleme deja existente, identificându-le și tratându-le din timp.

“Va așteptăm la noi în clinicile din București, Arad, Brașov, Cluj, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu pentru a experimenta viitorul stomatologiei, de ultima generație, fara durere!”, a incheiat Stefan Obreja.

Life Dental Spa Site: https://www.lifedentalspa.ro/

Life Dental Spa Instagram: https://www.facebook.com/LifeDentalSpa

Life Dental Spa Contact:
office@lifedentalspa.ro , 0318.282.274