CityVisionMagazine

Încălțămintea și accesoriile Levi’s îmbrățișează stilul confortabil în primăvara/vara anului 2022

Când vine vorba de găsirea echilibrului perfect între confort, utilitate și stil, este esențial să ai pantofii și accesoriile potrivite, iar Levi’s are mix-ul perfect de pantofi, pălării, genți și alte accesorii pentru primăvară/vară 2022, care nu numai că vor adăuga stil garderobei tale, ci vor aduce și confortul unei zile petrecute acasă, indiferent dacă ești în casă sau afară.

Accesorii

Colecția de pălării și genți din acest sezon se referă la combinația confortului cu funcționalitatea maximă. Și este, de asemenea, despre conturarea unui mix colorat din anii ’70 prin stilul anilor ’90 din colecția principală Levi’s Spring ’22. Când vine vorba de pălării, cea mai mare noutate a zilei este o gamă extinsă de căciuli, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, inclusiv noul Cozy Beanie, incredibil de moale, precum și cea Poster Logo, o versiune a căciulii clasice Levi’s inspirată din anii ’70, cu logo-ul în variantă reflectorizantă. Pentru acele zile lungi de relaxare la plajă, Levi’s introduce, de asemenea, noua pălărie Terry Bucket, o versiune din prosop de terry a celei mai populare pălării de plajă și festival, perfectă pentru orice ocazie însorită.

La capitolul genți, în acest sezon se va introduce noua geantă Levi’s Crossbody, o geantă mică în stil utilitar, cu o husă în față, care poate fi prinsă de alte genți și curele, sau purtată cu o curea peste umăr pentru confortul suprem. Primăvara ’22 primește, de asemenea, o gamă de genți Tote noi, inclusiv un Terry Tote și un Denim Tote, precum și un Sherpa Tote pentru femei super confortabil. Există, de asemenea, noul rucsac Convertible Tote, care poate servi zilnic drept  geanta de birou, și apoi care se poate transforma în geanta perfectă pentru o zi liberă la plajă.

Iar pentru cei care caută funcționalitate într-un pachet mic, există modelul Diana Saddle Bag și Diana Lanyard Bag – atât de mici încât pot încăpea într-o geantă mai mare – precum și o gamă de genți mici Levi’s Sling pentru bărbați, plus noul multi-stripe Lanyard Bag unisex, modalitatea ideală de a-ți purta echipamentul pe tot parcursul sezonului de festival.

Levi’s Fresh

În anii 1970, Levi’s a lansat o colecție numită Fresh Produce, inspirată de, ei bine, legume și fructe. Iar pentru Primăvară/Vară ’22, Levi’s readuce ideea alături de Levi’s Fresh, o gamă de produse preferate vopsite natural, cu vopsele botanice și tehnici de finisare care economisesc apă. Accesoriile Levi’s Fresh includ o gamă unisex de genți Tote, pălării stil bucket și căciuli care prezintă toate nuanțe vibrante și pastelate de piersică, lavandă, roz și galben. Toate realizate cu vopsele pe bază de plante.

Încălțăminte

Cea mai mare noutate în materie de încălțămint Levi’s în acest sezon este introducerea unei perechi nou-nouțe de sneakers numiți LS1. Partea de sus este casual, joasă și mijlocie, care se inspiră din iconografia Levi’s pentru stilul său elevat, clasic, care se întâlnește cu moda contemporană, și pune accentul pe materiale și pe o construcție durabilă. Practic, este perechea ta preferată de Levi’s 501, doar că reinventată ca sneakers.

LS1 prezintă o parte superioară din denim de cânepă cotonizată, care începe brut și apoi este vopsită după ce este țesută, dându-i un aspect de pânză, diferit față de denimul tradițional. Elementele din piele ale adidașilor sunt realizate din piele durabilă, tăbăcită de către Leather Working Group, iar șoseta Ortholite din interior, ce este incredibil de confortabilă și este fabricată din materiale reciclate. De asemenea, toată căptușeala, șireturile și etichetele sunt realizate din poliester reciclat.

Pentru a încheia iconografia clasică Levi’s a modelului LS1, detaliile 501 au fost reimaginate sub formă de sneakers, inclusiv un tab roșu din cauciuc pe partea laterală a pantofului și un plasture Two Horse pe limbă. Este disponibil în patru variante de culori pentru cei înalți, și două pentru cei scunzi. Fiind o pereche de sneakers unisex, vine într-o gamă largă de mărimi atât pentru femei, cât și pentru bărbați.