CityVisionMagazine

Puterea celor 2 inimi

Queisser Pharma România și Asociația Banca de bine au încheiat recent un parteneriat pentru a ajuta refugiații din Ucraina, în contextul războiului din apropierea granițelor României. Un moment în care este nevoie de multă solidaritate și de unirea de forțe pentru a oferi tot ajutorul nostru unor suflete pentru care “acasă” a devenit un cuvânt care nu le mai oferă sentimentul de liniște, ci mai degrabă unul de neliniște.

De aceea, Queisser Pharma România a decis să se alăture efortului depus de asociația Banca de bine și alte companii din România, oferind suplimente alimentare pentru menținerea unei stări normale de sănătate a refugiaților care au în această perioadă organisme slăbite de energie și putere, suplimente alimentare pentru persoanele cu diabet, șampoane, geluri dezinfectante antibacteriene, lenjerii de pat, măști de protecție, precum și produse pentru vârstnicii purtători de proteze dentare. Astfel, brandurile din portofoliul Queisser Pharma România care susțin această inițiativă sunt Doppelherz, Protefix și Plantur 21.

Queiser Pharma susține munca organizației Banca de bine datorită valorilor comune care le ghidează munca: grija pentru menținerea sănătății ca o motivație constantă pentru întreaga activitate!

Pachetele vor fi trimise cu ajutorul voluntarilor Banca de bine atât la granița României, la punctele de intrare în țară a refugiaților din Ucraina, cât și în centre special amenajate din diverse orașe în care sunt cazați.