CityVisionMagazine

Îngrijirea părului pe timpul verii Sfaturi ce te vor ajuta să ai un un păr strălucitor și hidratat, chiar și când este expus razelor UV

Vacanță, plajă, mare, soare, distracție și relaxare – sunt ingredientele unei veri de poveste!

Odată cu venirea sezonului cald, nu ar trebui să îți pregătești doar corpul și tenul pentru razele soarelui, ci și părul. Astfel, fiindcă știm că îți iubești părul și iți dorești ca el să strălucească, indiferent de destinația turistică aleasă, dorim să îți amintim că este foarte important să folosești vara aceasta produse ce ajută la hidratare, îngrijire și te protejează de razele UV. La fel ca și pielea, părul are nevoie de protecție împotriva razelor UV, întrucât acestea afectează textura firului de păr. In plus, el este agresat de sarea din apa de mare și de clorul din piscină. Asfel că, după doar o zi petrecută la soare, părul poate fi deshidratat, mai ales daca el a fost decolorat sau vopsit. Pentru a evita ca părul tău sa devină casant și deshidratat, specialiștii ne recomandă să schimbăm, pe timpul verii rutina de îngrijire a părului.

Noi îți propunem produsele cu protecție solară din gama Elgon ColorCare SunCare, ce au un complex protector cu filtre UV și ulei Tsubaki, renumit pentru proprietățile sale de hidratare și antioxidare. Vezi în continuare la ce folosesc cel mai bine cele trei produse din gama Elgon:

Și pentru ca bucuria vacanței să fie și mai mare, dacă alegi să achiziționezi întreaga gamă de produse pentru protecție solară a părului, vei primi cadou o geantă de plajă și un pareo care se vor potrivi perfect cu un păr sănătos și strălucitor!

Găsești produsele pe www.beautyoneshop.ro.

Surse foto: Pinterest.com, Beautyoneshop.ro.