CityVisionMagazine

Un model retro clasic în colecția capsulă Sprandi Classic

În anii ʼ90, adidașii albi, până la glezne, voluminoși, erau purtați de toată lumea – băieții din grupul hip-hop Run-D.M.C. și actrița Brooke Shields, fete din trupa TLC și Jennifer Aniston alias Rachel din Friends, rapperul Eminem și Lady Di.

Astăzi, modelul iconic revine în colecția capsulă Sprandi Classic. Design-ul clasic în modă nu se limitează la o uniformă rigidă, o rochiță neagră sau o cămașă cu nasturi până la gât. Clasic astăzi înseamnă și îmbrăcăminte de stradă retro – atemporal, universal și confortabil, dar totuși în tendințe.

Pantofii sport pentru el și ea sunt păstrați într-o estetică de stradă, iar în campanie sunt prezentați de vedete de renume mondial: supermodelul Amber Valletta, legenda de la Hollywood Kyle MacLachlan și Finn Wolfhard – un actor îndrăgit al tinerei generații, cunoscut din serialul „Stranger Things”, urmărit pe Instagram de peste 20 de milioane de fani din toată lumea.

Sprandi Classic este o colecție în care poți găsi adidași până la gleznă în stil baschet, finisați cu dungi colorate în gri, albastru și roșu. Motivul caracteristic? Logo-ul Sprandi care se regăsește pe șireturi. O alternativă la aceste modele sunt pantofii cu căptușeală inferioară, care sunt evidențiați printr-o combinație de accente în alb, roșu și albastru puternic.

Cum le poți purta? Întegrați într-un look total Sprandi, cu seturi de trening din catifea moale, colanți și topuri în estetica athleisure. Iar dacă vrei un look în afara zonei sportive, e ușor să-ți imaginezi o ținută de primăvară cu încălțămintea Sprandi Classic în rolul principal, în combinație cu un trenci, blugi și tricoul tău preferat.

Colecția capsulă Sprandi Classic este acum disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația mobilă.