CityVisionMagazine

Task-uri interminabile, dar fără putere de concentrare?

Zilele moderne sunt destul de agitate, mai ales pentru femeile care jonglează cu numeroasele responsabilități zilnice! Indiferent dacă ești părinte, soție, soț, antreprenor, atlet sau student, zilele provocatoare aduc presiuni și îndatoriri care pot duce, în consecință, la oboseală mentală și fizică[1]. Când stresul și oboseala sunt copleșitoare, devine dificil să te concentrezi și simți cum se instalează si epuizarea emoțională. Prin urmare, 1 din 5 femei europene, cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani, suferă de lipsă de concentrare și de memorie[2].

image

Acesta este motivul pentru care Nutrilite™, cel mai important brand de vitamine și suplimente din lume[3], a conceput produse noi pentru a sprijini în mod special generația Millenials în viața lor ocupată. Datorită gustului grozav și a formatului său (comprimate gumate delicioase[4]), Nutrilite Be Focused poate fi încorporat cu ușurință într-un regim zilnic. Combinând nutrienții esențiali cu ingrediente atent selectate, este modalitatea gustoasă și ușoară de a-ți menține concentrarea în timp ce te confrunți cu un ritm frenetic și cu o agendă plină.

Acest produs este rezultatul a peste 85 de ani de moștenire și experiență Nutrilite, un brand de încredere care combină perfect știința și natura, dar în cea mai mare parte asigură că aceste suplimente îndeplinesc standardele înalte ale mărcii: ingredientele de calitate și trasabilitatea sunt asigurate la fiecare pas. Be Focused conține vitaminele B6 și B12 si este îmbogățit cu extract de guarana, pentru a sprijini funcționarea normală a sistemului nervos și funcția psihologică.

Nutrilite Be Focused – Concentrare Maximă

Stresul și oboseala din zilele noastre pot duce la lipsa concentrării și pot afecta memoria. Pentru a îmbunătăți funcția cognitivă și pentru a îți menține starea de spirit, este posibil să ai nevoie de sprijin suplimentar. Și ce modalitate mai bună decât un supliment atrăgător, delicios, pe care îl poți lua din mers, sub forma unor comprimate gumate?

Nutrilite Be Focused este un comprimat gumat gustos[5], cu aromă de fructe tropicale și portocală, de care oricine se poate bucura oriunde și oricând!

Suplimentul conține:

·       Vitamina B6 & B12 – contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.

·       Guarana–ajută la menținerea memoriei și la o stare alertă, contribuind în același timp la menținerea unei bune funcții cognitive.

Călătoria produselor Nutrilite pentru generația Millenials, care a început alături de Less Stress, More Yes, Immuno și Be Focused nu se oprește niciodată… Fii pe fază și păstrează-ți concentrarea!

[1]Cele 67% dintre mamele mileniale au continuat să lucreze după ce au devenit mame (Sursa: Studiul Nutrition U&A GIM, N=289 femei 28–38 cu copii din IT, PL, UA 2020), în timp ce 61% dintre mamele și femeile mileniale iau zilnic suplimente alimentare pentru a le susține sănătatea generală și pentru a ajuta la eliminarea decalajelor nutriționale din dieta lor (Sursa: Studiul Nutrition U&A GIM, N=289 femei 28–38 cu copii din IT, PL, UA 2020).

[2] Sursă: Amway Brand Tracking Top 15 Health concerns EU + ANZ, millennial women, 2021.

[3] Sursă: Euromonitor International Limited; Vitamins and Dietary Supplements category, % retail value share, 2020 data.

[4] Formatul de comprimate gumate crește intenția de cumpărare cu până la 82%. (Sursa: Cantitative Concept Test & Conjoint analyses, IT&PL, aprilie 2021, 300 de respondenți: femei 20–39 de ani, 50% cu copii)

[5] Formatul de comprimate gumate crește intenția de cumpărare cu până la 82%. (Sursa: Cantitative Concept Test & Conjoint analyses, IT&PL, aprilie 2021, 300 de respondenți: femei 20–39 de ani, 50% cu copii)